Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:30 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Max Impex SRL poate demara consultarea publică pentru construirea staţiei de carburanţi în locul fostei autobaze ICIL Constanţa

ro

11 May, 2018 00:00 814 Marime text
Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa, întrunită în şedinţa din data de 8.05.2018, a analizat şi solicitarea firmei Max Impex SRL de avizare a PUZ-ului elaborat pentru teritoriul delimitat de bulevardul I.C. Brătianu şi alei de acces. Ulterior, comisia a comunicat elaboratorului completările/modificările solicitate. După completare, se poate demara consultarea publică.
 
PUZ-ul a fost elaborat în vederea reglementării urbanistice a terenurilor pentru construire staţie carburanţi şi echipamente anexe, conform Avizului de oportunitate nr. 01061/8.08.2017. Zona studiată este situată pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 214 (fosta autobază ICIL), în apropiere de strada Pasajului.
 

Max Impex SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Firma, înfiinţată în anul 1994, are sediul social în comuna Topraisar. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Max-Paul Badin este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de fabricarea altor produse chimice. Societatea are un punct de lucru în municipiul Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu nr. 214, lotul 1.
 
Activităţile secundare constau în: întreţinerea şi repararea autovehiculelor; comerţ cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi al celor pentru vopsit, în magazine specializate; comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare; restaurante; comerţ cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi al celor pentru vopsit, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun; comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare; întreţinerea şi repararea autovehiculelor.
 
În anul fiscal 2015, Max Impex SRL, cu patru salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 603.868 de lei şi un profit de 31.664 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: doi salariaţi, cifră de afaceri de 147.086 de lei şi profit de zero lei.
 
Citeşte şi:
 
Recomandările Comisiei tehnice de urbanism pentru societatea Max Impex privind construirea staţiei de carburanţi în locul fostei autobaze ICIL Constanţa

 
Staţie carburanţi, în locul fostei autobaze ICIL din Constanţa

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii