Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mahmoud Karazi ridică un bloc la Constanța. Ce legătură are cu cargoul de oi care a scufundat o navă militară rusească

ro

02 Apr, 2022 00:00 3098 Marime text
  • Mai precis, este vorba de construire a unui ansamblu de locuințe colective S+P+3E
 
Agenția pentru Protecția Mediului anunță că omul de afaceri Karazi Mahmoud, cunoscător crescător și exportator de oi din județul Constanța, va edifica un imobil în Palazu Mare, municipiul Constanța.
 
Mai precis, este vorba de construire a unui ansamblu de locuințe colective S+P+3E, împrejmuire teren și organizare de șantier, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, str. Nespecificată, sola 51, parcela A470/1 – lot1+lot2+lot3+lot4, județul Constanța.
 
Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului. De altfel, contactat telefonic de către cotidianul ZIUA de Constanța, Mahmoud Karazi a confirmat că el este investitorul și că nu intră în afaceri imobiliare, investiția fiind realizată pentru sine. „Da, am depus documentele la Mediu”, ne-a spus omul de afaceri.
 
Mahmoud Karazi este administrator la Al Kastal Chartering SRL, firmă din 2001, cu sediul social în Crucea. Asociat unic este Khalid Karazi, iar alți administratori sunt Daniela Jurcă și Ali Karazi.
 
Amintim de un eveniment care s-a petrecut în anul 2017, luna aprilie, când un vas cargou care plecase din România s-a ciocnit cu o navă militară rusească în zona strâmtorii Bosfor. Ambarcațiunea rușilor se scufundaseră, în timp ce cargoul transporta oi. Vasul cargou, care transporta 8.800 de oi, ar fi plecat din România și avea ca destinație Iordania, potrivit presei turce. Naviga sub pavilion Togo și se numește „Youzarsif H”. Oile aparțineau omului de afaceri de la malul mării.
 
„Youzarsif-H“ a sosit în Portul Midia Năvodari luni, 24 aprilie, şi a plecat de aici miercuri, 26 aprilie, la ora 19.46.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Un vas cu oi plecat din Constanţa a scufundat o navă militară a flotei ruse. Cum arată animalierul (video)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii