Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magazinul Selgros din municipiul Constanţa va fi modificat

ro

23 Oct, 2022 12:12 1587 Marime text
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Selgros Cash&Carry SRL care dorește să facă o investiție la unul dintre magazinele de pe raza UAT Constanța.

Mai exact, pri nCU 2644 din data de 21 octombrie 2022, firma dorește să investească în producerea de energie electrică prin surse solare, mai precis va monta panouri fotovoltaice pe clădire. Documentul este valabil 12 luni și face referire la magazinul Selgros de pe bulevardul Tomis nr. 387 din Constanța. 


Despre Selgros Cash & Carry

Aşa cum reiese din datele Registrului Comerţului, compania a fost înfiinţată în anul 2001 şi are sediul social atribuit în municipiul Braşov. Firma provine din schimbarea sediului din alt judeţ.

Selgros Cash & Carry este deţinută de Transgourmet Central And Eastern Europe GMBH, cu sediul în Germania. Persoane împuternicite ale firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun, sunt: Arvay Herwig-Adolf - administrator, Hellwagner Robert - administrator, Iordăchescu Dorin - administrator. 

Pentru anul 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 3,9 miliarde lei, cu un profit de 66 milioane lei, la un număr de peste 4.600 de salariați. Firma a încheiat peste 38.000 de contracte publice, cu o valoare de aproximativ 4 miliarde de lei. 




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii