Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:27 22 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Cumpăna urmează să fie construit un magazin Penny Market

ro

21 Jan, 2021 00:00 2053 Marime text
  • Undă verde de la Mediu pentru ridicarea unui magazin Penny Market în localitatea Cumpăna

Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru construirea unui nou magazin Penny Market, în localitatea Cumpăna.

APM Constanța a decis că „nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului”, pentru proiectul: „Construire Magazin ”PENNY MARKET” și magazin cu produse din carne și brânzeturi parter, accesuri auto, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame pe fațade și parcare, totem publicitar, împrejmuire, branşamente la utilităţi, montare post trafo, organizare de șantier”, amplasat în județul Constanța, comuna Cumpăna, str.Nucilor, nr.45. Titular al proiectului este Rewe Projektentwicklung România SRL.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 9.00-13.30, vineri, intre orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 29.01.2021.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii