Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Junona Shipping Agency SRL continuă demersurile pentru blocul de trei etaje de pe strada Rubinului, din Constanța

ro

09 Jun, 2021 00:00 3318 Marime text
  • Junona Shipping Agency SRL ridică un bloc de trei etaje pe strada Rubinului
  • A primit undă verde de la APM Constanța
  • Firma e controlată de către Băluţă Adrian Bogdan și de către Vasile Viorel
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru investiția societății Junona Shipping Agency SRL.
 
„Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil S+P+3E – locuințe colective, împrejmuire teren, organizare de șantier (conform C.U.  2871 din 15.09.2020, emis de Primăria municipului Constanța)”,  propus a fi amplasat în municipiul Constanta, str. Rubinului, nr. 6, lot 1,  județul Constanta.
 
Titular este Junona Shipping Agency SRL. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța. 
   
Amintim că Primăria Constanța a emis un act de urbanism pentru firma Junona Shipping Agency, necesar pentru investiția imobiliară din municipiu, de pe strada Rubinului, anul trecut.

Astfel, Certificatul de Urbanism numărul 2871 din data de 15 septembrie 2020 a fost emis de municipalitate, pentru firma Junona Shipping Agency SRL, necesară investiției de pe strada Rubinului, nr.6, lot 1. Obiectul documentației constă în „Construire imobil S+P+3E - locuințe colective, împrejmuire teren, organizare de șantier”. Primăria a făcut următoarea precizare: „Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: racorduri utilități întrucât conform prevederilor legii nr. 50/1991 modificată prin legea nr. 7/2020 art. 11 alin. (7) - "se pot executa fără autorizație de construire: e) lucrări de branșamente și racorduri executate pe domeniul public la infrastructura tehnico-edilitară existentă în zonă, cu acordul/autorizația administratorului drumului”. Documentul are o valabilitate de 12 luni.
 

Alte acte emise

 
Amintim că Junona Shipping Agency SRL a solicitat şi a obţinut, pe data de 9 aprilie, de la Primăria Constanţa, un act de urbanism necesar ridicării unui imobil de trei etaje, pe strada Rubinului nr. 6. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 1461 - Construire imobil S+P+3E - locuințe colective, împrejmuire teren, organizare de șantier și racorduri utilități.
 

Junona Shipping Agency SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2018, Junona Shipping Agency SRL are sediul în municipiul Constanţa, Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, nr. 94. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Băluţă Adrian Bogdan, cu 95% din capitalul social, Vasile Viorel, cu 5% capitalul social. Administratorul firmei care se ocupă de activităţi de servicii anexe transportului pe apă este Băluţă Adrian Bogdan.
 
În 2019, firma a avut 3 salariați, cu o cifră de afaceri de 1.747.736 lei, la un profit de 343.403 lei.
 
Conform Confidas.ro, Adrian Bogdan Băluță mai este asociat și administrator la Artfiction SRL, asociat și administrator la Firstnav SRL, asociat unic la Greenprest Serv SRL, asociat unic la Neptun Ship Cargo Agency SRL și asociat și administrator la Verona Divers SRL. Viorel Vasile mai este asociat la Firstnav SRL și la W One Security SRL.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii