Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investitorul a primit răspuns de la APM Constanţa Imobil de patru etaje, ridicat în Mamaia Nord de Global Trading & Construction Company SRL

ro

05 May, 2018 00:00 1858 Marime text
SC Global Trading & Construction Company SRL, care solicitase acord de mediu de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa pentru proiectul „Construire imobil P+4e locuinţe colective, spaţii destinate activităţii liberale şi împrejmuire“, a primit răspuns de la această instituţie.
 
Astfel, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire imobil p+4e locuinţe colective, spaţii destinate activităţii liberale şi împrejmuire“. Investiţia este realizată în oraşul Năvodari, Mamaia Nord, strada D8. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, strada Unirii nr. 23, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, până la data de 10.05.2018.
 

Date despre Global Trading & Construction Company SRL

 
Potrivit datelor disponibile la Registrul Comerţului, firma a luat fiinţă în anul 2017 şi are sediul social în comuna Costineşti. Capitalul social subscris, de 22.800 de lei, integral vărsat, este compus din 228 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Global Trading & Construction Company SRL este deţinută de Ali Ziya Sefik Gorenc, născut pe 1.09.1956, în Istanbul, Turcia. Administratorii societăţii sunt Ali Ziya Sefik Gorenc şi Koşkan Loredana-Camelia. Global Trading & Construction Company SRL desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii