Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 28 02 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiție la Mihai Viteazu, județul Constanța. O firmă din Buzău va amenaja un spațiu comercial

ro

11 Feb, 2024 17:00 698 Marime text
  • Valoarea totală a investiției este de 450.000,00 lei.
 
 
Hefe Artizan SRL a depus memoriul de prezentare la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, care vizează construirea unui imobil la Mihai Viteazu, județul Constanța.
 
Este vorba de proiectul „Construire spațiu comercial p+1, platforme carosabile, împrejmuire, branșamente, totem luminos, amplasare reclame pe fațadă, bazin vidanjabil”,Comuna Mihai Viteazu, str. Principală nr. 32, NC104224, județul Constanța.
 
Pe terenul identificat, beneficiarul dorește să construiască un spațiu commercial pentru comercializarea diferitor mărfuri. Realizarea investiției va avea un impact socio-economic pozitiv, prin crearea de noi locuri de muncă în zonă. Valoarea totală a investiției este de 450.000,00 lei.
 
Durata estimativă a lucrărilor este de 12 luni.         Pentru realizarea investiției se vor folosi doar materiale de construcție din comerț, La recepţia materialelor se va verifica corespondenţa cu certificatele de calitate însoţitoare. Pe teren se află o locuință C1 de 78 mp, iar în locul acesteia se va ridica o hală de 580 mp.
 
Accesul auto și pietonal se va face dinspre str.Principală,  cu 10 locuri de parcare amenajate.
 
Despre Hefe Artizan SRL
 
Societatea este înființată în anul 2011, conform termene.ro, iar sediul social este în județul Buzău, pe aleea Industriilor nr. 19, localitatea Mărăcineni. Pe anul 2022 a raportat 35 de salariați, la o cifră de afaceri de 57,73 milioane lei, cât și un profit de 5,38 milioane lei.
 
Societatea mai are un punct de lucru la Buzău, județul Buzău, pe strada Sculpturii. Asociat unic și administrator este Balaș Alexandru Ștefan. El mai apare în firmele Take me to Neverland SRL și Violet Residents SRL.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
Primarul comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni-„Educația și sănătatea sunt prioritățile mele“


 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii