Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiție în Năvodari. Cine va construi un restaurant cu spații comerciale la parter?

ro

27 Dec, 2022 13:25 2141 Marime text


Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru investiția realizată de către Florea Hariton, pe raza UAT Năvodari.

Mediul a decis că nu trebuie efectuat imapctul asupra mediului pentru proiectul: „CONSTRUIRE IMOBIL P+1E – SPATII COMERCIALE LA PARTER SI RESTAURANT LA ETAJ AMPLASARE 2 CONTAINERE MODULARE SI ORGANIZARE DE SANTIER”, amplasat in Judetul Constanta, Orasul Navodari, Zona Mamaia Nord, str. Promenada Navodari  Colt cu Aleea D30, Lot 1/4/1/1.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 31.12.2022.

Reamintim că în octombrie, depunea la aceeași instituție memoriul de prezentare pentru proiectul imobiliar „CONSTRUIRE IMOBIL D+P+4E – LOCUINTE CU PARCAJ LA DEMISOL, SPATII COMERCIALE LA PARTER, IMPREJMUIRE TEREN SI ORGANIZARE DE SANTIER”, amplasat in Judetul ConstantaOrasul Navodari, Zona Mamaia Nord, str. Promenada Navodari, Parcela NNs 158/5, Lot 1/4/1/1 – Lot 2.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii