Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiție în Mamaia Nord! Se ridică un nou imobil de locuințe în zona Tabăra de Copii

ro

22 Jul, 2023 16:43 1146 Marime text
  • Amplasamentul studiat cu o suprafață de 477 mp, investitor fiind Pagotto Elena Daniela
  • Investiția este de peste 1,2 milioane de lei

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul de investiții al Elenei Daniela Pagotto.

Mai precis, mediul a decis că nu trebuie efectuată procedura de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire imobil cu regim de înălțime D+P+2E-3E retras, amenajare parcare și spații tehnice la demisol, spațiu comercial la parter și locuințe la etaje”, propus a fi amplasat în oraș Năvodari, Zona Mamaia Nord, Promenada Năvodari, cu intrare din alee de acces, lot 70/2, jud. Constanța.


Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța. Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 26.07.2023.

Amplasamentul studiat, cu o suprafață de 477,00 mp, se află în intravilanul orașului Năvodari, Zona Tabără de Copii, nr. LOT 70/2, jud. Constanța. Terenul aparține Elenei Daniela Pagotto, conform contractului de vânzare-cumpărare din anul 2015.

Autorizația de construire se va emite în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991 republicată, conform Certificatului de Urbanism nr. 293 din 12.04.2022 și potrivit PUZ „Litoral Mamaia Nord” - Utilizări admise: funcțiuni pentru locuire și turism (mixtă), comerț cu amănuntul specific turismului sezonier, parcaje și zone de aprovizionare, zone plantate tip scuar sau plantații de aliniament, spații plantate pentru agrement și sport, case de vacanță cu locuire nepermanentă, servicii de uz cotidian specifice funcțiunii principale. Utilizări admise condiționat - restaurante și alte spații pentru alimentație publică (spații închise, acoperite și descoperite) - cu asigurarea necesarului de parcaje și cu program de funcționare până la ora 22:00, hoteluri de 3 și 4 stele (sau mai mult) care să fie dotate cu Săli de conferințe, cluburi, centre culturale, etc.) și pensiuni cu asigurarea necesarului de parcaje (1 loc la 2 camere) prin suplimentare, construcții provizorii doar cu funcțiune turistică și de comerț și funcționare sezonieră. Conform proiectului de la Mediu, valoarea acestuia este de 1.250.870 lei, iar propunerea de implementare este de 24 de luni.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Un nou restaurant în Năvodari. Asociatul și administratorul este din comuna Corbu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Matei Dumitru 23 Jul, 2023 11:20 Chiar ne intrebam cand o sa distrugeti si zona aia verde care ar fi putut fi transformata intr-un parc verde superb ? Nu ati fost in stare sa intretineti si sa renovati tabara ! Nu va duce mintea decat la aranjamente si mangle cu mafia imobiliara . Ati distrus zona asta Mamaia Nord pentru generatii de aici incolo . Nu v-ati gandit ca si copii vostri si copii copiilor vostri or sa fie beneficiarii hotararilor voastre idioate .