Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţie în Constanţa. Clinicile Ritmico SRL, unde verde de la municipalitate pentru o clinică de cardiologie

ro

09 Jun, 2018 00:00 3502 Marime text
Societatea Clinicile Ritmico SRL a obţinut, pe data de 7 iunie, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 2275.
 
Potrivit documentului, pe strada Mircea cel Bătrân nr. 148B vor fi înfiinţate cabinete medicale. Mai exact certificatul de urbanism nr. 2275 constă în „Recompartimentare interioară şi schimbare de destinaţie pentru cabinete medicale fără afectarea coloanelor de instalaţii şi aerisire comune“.
 

Clinicile Ritmico SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2017, firma Clinicile Ritmico SRL are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Societatea Clinicile Ritmico SRL este controlată de Centrul Medical Policlinico Di Monza SRL, cu 60% din capitalul social, Oren Iancovici, născut în Haifa, Israel, cu 20% din capitalul social, şi Iulian Marian Plescan, născut în Bucureşti, cu 20% din capitalul social.
 
Administratorii firmei, care desfăşoară activităţi de asistenţă medicală specializată, sunt Oren Iancovici, Massimo Antonino De Salvo şi Carmen Drăgan. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri de zero lei şi o pierde de 9.028 de lei.
 
Reamintim că Spitalul Monza şi Centrele de Excelenţă ARES au lansat reţeaua naţională de clinici de cardiologie Ritmico. În următorii cinci ani vor fi investiţi peste 4,5 milioane de euro în această reţea de clinici-butic axate pe investigarea şi diagnosticul afecţiunilor cardiovasculare. Până la finalul anului 2023 vor fi înfiinţate cel puţin 30 de clinici în oraşe mici şi medii, unde accesul la investigaţii de specialitate este redus.
 
Pentru anul în curs sunt în plan clinici la Giurgiu, Constanţa, Bucureşti, Focşani, Buzău, Piteşti. Urmează Brăila, Călăraşi şi alte oraşe care vor fi anunţate pe parcurs. Investiţia în fiecare clinică este de aproximativ 120-150.000 de euro. La clinicile Ritmico va fi disponibilă gama completă de investigaţii pentru depistarea bolilor de inimă: ecografie cardiacă, ecografie transesofagiană, ecografii doppler vasculare, arteriale şi carotidiene, electrocardiogramă, monitorizări holter EKG şi TA, teste de efort.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii