Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţie imobiliară pe aleea Veteranilor. Cine a solicitat acord de mediu de la APM Constanţa

ro

25 Apr, 2018 00:00 2046 Marime text
Taşu Şapera şi Bujeana Şapera şi-au anunţat intenţia de a ridica o clădire de patru etaje pe aleea Veteranilor din municipiul Constanţa.
Motiv pentru care cei doi investitori au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „Construire imobil P+3E-4 etaj retras cu destinaţia de locuinţe colective, cu locuri de parcare la parter, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, în scopul obţinerii acordului de mediu.
 
Proiectul presupune construirea unui imobil cu regim de înălţime P+3E-4 retras, cu funcţiunea de locuinţe colective. Construcţia propusă va avea câte două apartamente pe nivel (cu două camere) şi va asigura locurile de parcare la parter. Imobilul va rămâne deschis la nivelul parterului pentru a se asigura parcajele auto necesare, pe o platformă betonată cu elevaţie maximă 0,30 m şi cu rampă de acces din aleea Veteranilor. Pe coordonata orizontală va rămâne doar nodul de circulaţie verticală format din casa scării şi lift acces persoane.
 
Perimetral, se vor planta gard viu şi arbuşti decorativi de dimensiuni mici şi mijlocii. Construcţia propusă va avea câte două apartamente pe nivel (cu două camere). Terenul pe care se doreşte realizarea investiţiei este amplasat pe aleea Veteranilor nr. 2 (fost careu G1, lot 2) şi se află în proprietatea beneficiarilor - Taşu Şapera şi Bujeana Şapera, conform dispoziţiei Primăriei Municipiului Constanţa nr. 3464/18.06.2008 şi procesului-verbal de predare-primire nr. 130354/08.09.2008.
 
Lotul de proprietate are suprafaţă de 250 mp, fiind liber de orice formă de ocupare, iar accesul pietonal şi cel auto se vor face de pe latura de sud din aleea Veteranilor. În total, în limita amplasamentului studiat se vor amenaja opt locuri de parcare. De asemenea, se va amenaja o suprafaţă de aproximativ 25 mp de spaţii verzi cu rol decorativ şi de protecţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii