Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţie de 7 milioane de euro Cum arată ultimul hotel inaugurat în Mamaia

ro

25 Apr, 2018 00:00 8319 Marime text
Trei săli de conferinţe, parcare proprie, piscină şi 73 de spaţii de cazare sunt oferite de hotelul de patru stele Nyota Hotel & Conference Center, inaugurat sâmbătă.
 
Hotelul de patru stele, cu o capacitate de 73 de spaţii de cazare, a fost deschis sâmbătă în Mamaia, în urma unei investiţii de 7 milioane de euro. „Acesta este cel mai nou hotel din Mamaia, care se întinde pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi. Construcţia efectivă a început în 2014, investiţia totală s-a ridicat la 7 milioane de euro. În traducere, numele hotelului înseamnă stea“, a declarat Răzvan Dobre, directorul hotelului, potrivit presei centrale.
 
Localizat la kilometrul zero al distracţiei din Mamaia, în zona de nord a staţiunii, hotelul Nyota deţine 73 de spaţii de cazare. Hotelul pune la dispoziţia clienţilor săli de conferinţe pentru team-building sau prezentări, pentru board sau Skype meetings. Piscina exterioară este încălzită, iar parcarea este etajată. Camerele hotelului beneficiază de vedere la mare sau spre lacul Siutghiol.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii