Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:24 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intenţionează să ridice o construcţie de patru nivele Constantin Opriţă vrea să „upgradeze“ strada Mircea cel Bătrân (document)

ro

02 Feb, 2016 00:00 1705 Marime text


Zona Tomis II s-ar putea „îmbunătăţi“ cu încă un bloc de patru etaje. Asta doar dacă propunerea lui Constantin Opriţă va trece. Investitorul a iniţiat un plan urbanistic zonal prin care vrea să studieze suprafaţa delimitată de străzile Mircea cel Bătrân, Alexandru Cel Bun, Moldovei şi Vasile Lupu. Mai precis, pe strada Mircea cel Bătrân nr. 130, acesta intenţionează să ridice un bloc de patru etaje, însă, până acum, în zonă pot fi ridicate construcţii cu cel mult două etaje şi mansardă. De aceea, investitorul vrea să „upgradeze“ zona de la stadiul de ZRL2a la ZRM, propunând un regim de înălţime de P+3-4E, un Procent de Ocupare a Teritoriului de 50% şi un Coeficient de Utilizare a Terenului de 2, în loc de reglementările aprobate prin Planul Urbanistic General al Constanţei.
 
PUZ-ul este elaborat de compania Urma Studio, din Constanţa. Între 15 februarie şi 11 martie va avea loc etapa elaborării propunerilor şi a consultării documentelor, până pe 9 martie urmând a fi comunicate rezultate.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii