Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:17 21 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un pas spre realizarea unei centrale electrice fotovoltaice în Portul Constanţa

ro

02 Mar, 2017 00:00 1007 Marime text
Primăria Constanţa a eliberat, pe 28 februarie, un certificat de urbanism pentru Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime (CN APMC) SA Constanţa necesar realizării unei centrale electrice fotovoltaice în Portul Constanţa, conform unui studiu de fezabilitate realizat în incinta Portului Constanţa. Potrivit Certificatului de urbanism 456 din 28.02.2017, CN APMC va realiza investiţia în incinta Port, Poarta 6, Constanţa.
 
Reamintim că şi în luna noiembrie CN APM SA îşi manifestase intenţia de a realiza o centrală electrică fotovoltaică în Portul Constanţa. În acest sens, a depus actele necesare în vederea obţinerii certificatului de urbanism pentru a demara lucrările.
 
Primăria Municipiului Constanţa a eliberat, pe 1 noiembrie, Certificatul de urbanism nr. 3353 Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA, pentru proiectul „Centrală electrică fotovoltaică în Portul Constanţa“, cu recomandarea să realizeze un studiu de fezabilitate în acest sens. În certificatul de urbanism nu este precizată locaţia unde se doreşte amplasarea centralei electrice fotovoltaice, fiind menţionată doar incinta Port - Gara Maritimă, Constanţa.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii