Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:04 24 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În aşteptarea acordului de mediu Un spaţiu comercial din Eforie Nord va fi supraetajat

ro

09 Dec, 2017 00:00 1225 Marime text
Ergaf Comexim SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Spaţiu comercial, extindere, supraetajare clădire existentă parter“, situat în oraşul Eforie Nord, strada 23 august, lot 103/104, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Investitorul propune construirea unui imobil cu destinaţia de „Spaţiu comercial existent şi supraetajare cu trei niveluri“, amenajarea terenului şi organizare de şantier. Se propune realizarea unei investiţii durabile, care va fi integrată în infrastructura existentă şi corelată cu investiţiile viitoare, în vederea conformării cu cerinţele legislaţiei în vigoare.
 
Terenul de amplasament al obiectivului analizat este proprietatea societăţii Ergaf Comexim SRL şi este situat în judeţul Constanţa, oraşul Eforie Nord, lotizarea Eforia Spitalelor Civile, strada 23 August, lot 103/104, având următoarele vecinătaţi: la vest - spaţiu comercial P, la nord - strada 23 August, la est - strada Traian, iar la sud - spaţiu comercial parter Lidl. Terenul are categoria de destinaţie intravilan şi categoria de folosinţă curţi construcţii. Accesul pietonal şi cel auto se realizează pe latura de nord (strada 23 August). Se va amenaja o suprafaţă de aproximativ 162 mp de spaţii verzi cu rol decorativ şi de protecţie. De asemenea, se propune amenajarea de alei pietonale în suprafaţă de aproximativ 85 mp. 

Ergaf Comexim SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 1994, firma are sediul social în oraşul Eforie Nord. Capitalul social subscris, de 350 de lei, integral vărsat, este compus din 35 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este 10 lei. Asociaţi în firmă sunt Menagi Turgai, născut pe 13.06.1969, în comuna Topraisar, cu 40% din capitalul social, şi Gafar Erdisi, născut pe 7.07.1964, în comuna Topraisar, cu 60% din capitalul social. Gafar Erdisi este administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.

Ti-a placut articolul?

Comentarii