Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța PUZ-ul Medimar Imagistic Services pentru un imobil din centrul orașului, lansat în consultare publică (DOCUMENT)

ro

31 Jul, 2023 18:00 1356 Marime text
  • Amplasamentul vizat este situat pe strada Jupiter, nr.19
  • Inițiatorul PUZ-ului este Medimar Imagistic Services SRL deține spațiul de la parterul și subsolul imobilului C1 și cotă parte din terenul aflat pe strada Jupiter nr. 19 în proprietate indiviză
  • Investitorul dorește obținerea aprobării documentației PUZ pentru modificarea reglementărilor urbanistice în vederea amenajării unui sediu pentru cabinete medicale
 
 
Primăria Constanța a lansat în consultare publică anunțul de intenție privind elaborarea Planului Urbanistic Zonal de reglementare a zonei delimitate de bulevardul Mamaia și străzile IG Duca, Constantin Brătescu și Jupiter din municipiul Constanța, conform avizului de oportunitate nr. 143380 din 22.11.2021.
 
Amplasamentul vizat este situat pe strada Jupiter, nr.19.
 
Inițiatorul PUZ-ului este Medimar Imagistic Services SRL iar elaborator arhitect Tutun Alina Mihaela, SC Mia
Architecture&Design Studio SRL.
 
Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra documentelor disponibile pe site-ul municipalității până pe 02 august 2023, prin e-mail la adresa: primarie@primaria-constanta.ro, prin poștă la adresa: Bulevardul Tomis nr.51 sau depuse la Registratura Primăriei municipiului Constanța.
 
Prezenta documentație are ca obiect obținerea avizului de oportunitate conform Certificatului de urbanism nr. 1.370/04.05.2021, eliberat de Primăria Constanța, în vederea elaborării unui Plan Urbanistic Zonal, generat de imobilul cu nr. cadastral 211795 și cu o suprafață totală de 246mp.
 
Prin PUZ se vor stabili reglementări noi cu privire la: regimul de construire, funcţiunea amplasamentului, înălţimea maximă admisă. Amplasamentul care generează studiul prezentului PUZ, cu o suprafață totală de 246mp, are edificat pe acesta un imobil C1 – construcție cu regim de înălțime S+P+3E+terasă și funcțiunea de construcții de locuit -, cu o suprafață construită la sol de 231mp și o suprafață desfășurată de 1.481mp, ce funcționează ca un condominiu: un apartament pe etaj.
 
Beneficiarul, Medimar Imagistic Services SRL, deține spațiul de la parterul și subsolul imobilului C1 și cotă parte din terenul aflat pe strada Jupiter nr. 19 în proprietate indiviză.
 
Terenul are categoria de folosință „curți construcții“.
 
Investitorul dorește obținerea aprobării documentației PUZ pentru modificarea reglementărilor urbanistice aprobate anterior prin Hotărârea Consiliului Local nr. 340/24.07.2002, respectiv Plan Urbanistic de Detaliu – Club pentru tineret, în vederea schimbării destinației spațiilor deținute de beneficiar la subsolul și parterul clădirii: funcțiunea dorită este de cea de sediu cabinete medicale.
 

Despre Medimar Imagistic Services SRL
 
Înfiinţată în anul 2007, Medimar Imagistic Services SRL are sediul social în municipiul Constanţa.
 
Asociat unic și administrator este Mariana Bărdaş.
 
Societatea se ocupă de „activităţi de asistenţă medicală specializată“.
 
Potrivit www.termene.ro, Mariana Bărdaş mai este asociată în Albani Management & Mentenance SRL,  Save Working SRLși Quality Promotions Services SRL.
 
 
Pentru 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 18.069.229 lei, 38 de angajați și un profit de 5.581.229 lei.
 
Medimar Imagistic Services SRL este beneficiarul unui  proiect finalizat derulat prin Program Operațional Regional (POR) prin care s-a dorit realizarea de investiții pentru diversificarea capacităților avansate de dezvoltare a serviciilor inovatoare în domeniul Sănătate; Diversificarea activitătii societătii, creșterea calității proceselor și serviciilor și stimularea cererii de inovare din domeniul investigațiilor de înalta performanță prin achiziția unui RMN și CT, utile în diagnosticul și screeningul afecțiunilor din toate specialitățile medicale. Valoarea proiectului a fost de 7.241.731,36 lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Ce sume a decontat CJAS Constanţa către Medimar Imagistic Services SRL pentru servicii de radiologie
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii