Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Piese Auto Dez SRL vrea să ridice două imobile, în municipiu. Ce scop vor avea?

ro

24 Jun, 2023 00:00 1315 Marime text
  • Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul imobiliar al Piese Auto Dez SRL, prin Sorin Lucian Ionașcu.
 
Mai precis, mediul a decis că nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul „Amenajare spații verzi, construire 2 imobile P+1E cu funcțiune de comerț, împrejmuire teren și organizare de șantier, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, mun. Constanța, str. Nespecificată, nr. FN, parcela A656/12/1+A656/11 lot 2.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 28.06.2023.
 
Piese Auto Dez SRL
 
Conform termene.ro, firma este înființată în anul 2014 și are sediul social în Constanța, pe strada Corbului nr. 1, într-un apartament de bloc. Pe anul 2022, firma a raportat 21 de salariați, la o cifră de afaceri de 3,1 milioane lei și un profit de 213.634 lei. Firma are două puncte de lucru, în Constanța pe strada Crișului nr. 14, cât și în Agigea, pe strada Rândunelelor nr. 18.
 
Asociați în companie sunt Liviu Constantin Gîrlăceanu și Sorin Lucian Ionașcu, ambii cu o cotă parte de 50%. Cei doi sunt și administrator ai firmei de la malul mării.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Alpha Builders Group SA modifică blocul de pe strada Oborului, din Constanța. Firma controlată de către Cristian Gabriel Panait
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii