Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Firma familiei Ciote vrea să ridice un hotel de 9 etaje pe terenul unde funcționează Aristocratos Ballroom

ro

12 Jul, 2023 15:48 2573 Marime text
Primăria Constanța a eliberat un Certificat de Urbanism pentru familia Ciote, prin firma Mirciote Perla Star SRL, care dorește să investească în stațiunea Mamaia, zona piațeta Perla.
 
Mai precis, prin CU 1922 din data de 12 iulie 2023, firma amintită dorește construirea unui imobil P+8-9E cu funcțiunea de hotel pe un teren cu număr cadastral 227457, pe care funcționează, în prezent, cunoscutul restaurant Aristocratos. Acolo funcționează, de altfel, și multe alte centre comerciale. Documentația este valabilă 24 de luni.
 
 

Mirciote Perla Star SRL

 
Societatea este fondată în anul 2000, conform termene.ro. În anul 2022, firma a raportat 1,2 milioane lei profit, la o cifră de afaceri de 3,9 milioane lei, cu 13 salariați la activ. Punctul de lucru al companiei este pe strada Ștefan cel Mare nr. 47A. firma are un punct de lucru activ la adresa sediului social, unde funcționează Galeriile Ciote și în Mamaia.
 
Asociați în firmă, cu cote egale (25%) sunt Ciote Dumitru, Ciotu Stere, Miron Ionuț Cosmin și Vlas Irina. Administrator sunt Dumitru Ciote și Ionuț Cosmin Miron.
 

Dumitru Ciote este asociat și în Cris-Mar Ciote SRL, Galeriile Ciote SRL și Company Cyote SS SRL. Stere Ciote apare în companiile Cris-Mar Ciote SRL și Company Ciote SS SRL. Ionuț Cosmin Miron mai apare în firmele Vivendi SRL, Bacania lui Miron SRL și Mignon Dolcessa SRL. Irina Vlas este asociat și în firmele Vivendi SRL, Mignon Dolcessa SRL, Laborator Cofetarie Dolcessa SRL și Irina Vlas Fashion Design SRL.
 
Citește și:

Metropol Star SRL, firma familiei Ciote, vrea să supraetajeze hotelul din Satul de Vacanță
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii