Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Certificat de urbanism emis pentru un proiect imobiliar al fimei Atlas Imobiliare Investment

ro

23 Nov, 2023 15:51 964 Marime text
  • În SC Atlas Imobiliare Investment SRL asociați sunt Dumitru Mela și Geoga Steriu.
 
Primăria Municipiului Constanța a emis certificat de urbanism pentru SC Atlas Imobiliare Investment SRL, prin Dumitru Mela (administrator), pentru un proiect imobiliar derulat în Constanța.
 
Certificatul de urbanism are numărul 3.088 din data de 21 noiembrie 2023, durata de valabilitate fiind de 24 de luni (până pe 21 noiembrie 2025). Proiectul prevede „construire imobil P+2-3 E retras + etaj tehnic cu funcțiunea de locuințe colective, împrejmuire teren și organizare de șantierׅ“.
 
Despre SC Atlas Imobiliare Investment SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 22 noiembrie 2023, SC Atlas Imobiliare Investment SRL a fost înființată în anul 2019, are adresa în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate este „Dezvoltare (promovare) imobiliară“.
 
Conform sursei citate, în SC Atlas Imobiliare Investment SRL asociați sunt Dumitru Mela (cu 50%) și Geoga Steriu (cu 50%), primul deținând și calitatea de administrator. Geoga Steriu mai apare într-o societate în funcțiune, Imperial Gas 2002 SRL, în care e asociat (cu 40%).   
 
În 2022, SC Atlas Imobiliare Investment SRL a avut o cifră de afaceri de 4.329.337 lei, un profit de 3.038.891 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.
 
Platforma termene.ro informează și că SC Atlas Imobiliare Investment SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 21 noiembrie 2023).
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
O firmă controlată de doi oameni de afaceri în Constanța va ridica un imobil pe strada Liviu Rebreanu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii