Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Ce răspuns a primit afaceristul Ionuț Nacee cu privire la o investiție în Mamaia?

ro

26 Jan, 2024 17:00 996 Marime text
  • Documentația a fost eliberată pe 25 ianuarie 2024
 
Primăria Constanța a emis un nou certificat de urbanism pentru Simpione SRL, care dorește să investească în Mamaia.
 
Prin CU 315 din data de 25 ianuarie 2024, firma amintită nu poate utiliza documentul pentru „ Construire Imobil S+P+2E apartamente de vacanță” întrucât terenul este neconstruibil întrucât nu are acces carosabil și pietonal dintr-o circulație publică direct sau prin servitute conform prevederi HGR nr. 525/1996 art. 25 și art. 26. Documentația este valabilă 24 de luni.
 
Amintim că în urmă cu un an au mai fost eliberate CU 227, 228, respectiv 229 din data de 26 ianuarie 2023, toate trei vizând lotul 17, careu 22, din Constanța, unde societatea dorește să construiască un imobil. Conform acestora imobilul va avea un regim de înălțime fie de S+P+supantă+2E, fie de P+supantă+2E sau P+2E, cu funcțiunea de aparthotel. Documentele au o valabilitate de 24 de luni.
 
Reamintim că în 2020, Primăria Constanța a publicat un anunț de consultare privind elaborarea Planului Urbanistic Zonal - teritoriul delimitat de str. Oborului, str. Cibinului, str. Theodor Burada, str. Industriei, inițiator Simpione SRL. Este vorba despre un imobil cu funcţiune de locuire colectivă, comerţ, servicii şi birouri cu regim de înălţime D+P+8E+Eth retras pentru amplasamentul aflat în municipiul Constanţa, str. Oborului nr. 41, având număr cadastral 219093. Imobilul teren în suprafaţă de 3.000 mp (din acte) şi 2.188 mp (din măsurători) este în proprietatea SC Simpione SRL.

 
Tot în 2020, Primăria Constanța a publicat anunțul de intenție privind elaborarea PUZ - teritoriul delimitat de Bd. Mamaia, Hotel Meridian, Faleza Mamaia, Hotel Doina, beneficiar Simpione SRL, elaborat de SC Ama Project Creative SRL. Societatea care vrea să contruiască și un bloc de opt etaje pe strada Oborului din Constanţa , vizează de această dată întocmire PUZ pentru teritoriul delimitat de bulevardul Mamaia, hotel Meridian, faleză Mamaia, hotel Doina.
 
Simpione SRL
 
Firma este fondată în anul 2011, are sediul social în zona Cazino din Mamaia. Activitatea principală a societății este „Restaurante”. Asociați în firmă sunt Ionuț Nacee – 99,99% și Iulia Alida Nacee -0,01%, iar administrator este Ionuț Nacee. Cel din urmă mai apare în compania Ianachis SRL. În anul 2021, firma a raportat 9 salariați, o cifră de afaceri de peste 2,8 milioane de lei și un profit de aproape 2 milioane de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Trei certificate de urbanism pentru investiția realizată de omul de afaceri Ionuț Nacee, în Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii