Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Bela Tănase de la Belnicos Construct SRL se poate apuca de construit blocul de pe strada Steagului

ro

08 Nov, 2023 17:00 1396 Marime text
  • Documentul de urbanism este valabil 24 de luni
 
Primăria Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru Belnicos Construct SRL, care investește pe strada Steagului din Constanța.
 
Prin AC 942 din data de 7 noiembrie 2023, firma dorește construirea unei locuințe colective P+4E, pe strada Steagului nr. 53 din Constanța. Documentul de urbanism este valabil 24 de luni.


 
Despre Belnicos Construct
 
Firma este fondată în anul 2019, iar pe anul 2022 nu a raportat o cifră de afaceri sau angajați, dar a declarat o pierdere de 2.462 lei. Firma se ocupă de „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.


 
Conform termene.ro, sediul social al companiei este pe strada Banu Mihalcea nr. 131, într-un apartament de bloc, Constanța. Asociați în firmă sunt Tănase Bela – 50% și Dincă Enache – 50%. Tănase Bela este administrator și mai este asociat și administrator în Bela Impex SRL, Mario Trading Actual SRL, Bela Tănase Persoană Fizică Autorizată și Teomar Hai-Hui SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Bloc de patru etaje, în municipiul Constanța. Nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii