Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:59 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Bar nou în Vama Veche. Cine vrea să construiască?

ro

02 Nov, 2023 13:41 935 Marime text
Imagine din Vama veche, foto: ZIUA de Constanța Agentia pentru Protectia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „CONSTRUIRE BAR, SPATIU DEPOZITARE, GRUPURI SANITARE SI DUSURI, PARCARE, AMENAJARE CAMPING-CASUTE DIN LEMN (TIP BUNGALLOW) SI IMPREJMUIRE TEREN”, amplasat in Judetul Constanta, Comuna Limanu, Satul Vama Veche, Parcela A467/24, titular: HAI HUI FOOD TRUCK SRL.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului CONSTANTA, str. Unirii, nr.23, Mun. Constanta, judetul Constanta, zilnic, intre orele 9 – 13.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța

Despre Hai Hui Food Truck SRL

 
Firma este fondată în anul 2019, însă în 2022 a fost schimbat județul seidului social, în prezent acesta fiind pe strada Albatros nr. 22 din Vama Veche. Activitatea principală, conform codului CAEN este „Restaurante”. Ioan Alexandru Abălaru este asociat unic și administrator. Conform confidas.ro, ultimul an raportat este 2020, unde sunt menționate următoarele: un singur salariat, 0 lei cifră de afaceri și o pierdere de 1.836 lei.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: Ce firmă vrea să amenajeze un bar în Vama Veche?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii