Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil din staţiunea Mamaia, zona Cazino, va fi modernizat şi amenajat de R.H.C. City Crown SRL

ro

14 Jan, 2020 00:00 1626 Marime text

Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului se va întruni în data de 15.01.2020, având pe ordinea de zi şi solicitarea firmei R.H.C. City Crown SRL de emitere a certificatului de urbanism - amenajare şi modernizare imobil existent cu funcţiunea de alimentaţie publică, Bufet Internaţional, staţiunea Mamaia - zona Cazino.
 
Prin proiectul „Amenajare şi modernizare imobil existent cu funcţiunea de alimentaţie publică (bufet-restaurant)“ R.H.C. City Crown SRL propune reparaţia clădirii, amenajarea şi modernizarea acesteia şi introducerea ei în cadrul serviciilor de alimentaţie publică şi agrement aferente zonei Riviera - Mamaia. Pe terenul în suprafaţă de 518 mp, aflat în proprietatea R.H.C. City Crown SRL, există în prezent o construcţie aflată într-o stare avansată de degradare fizică şi structurală. Clădirea are un regim de înălţime parter, în acest moment. Terasa de la parter a avut funcţiunea de terasă de vară, funcţiune ce se va păstra în continuare. Parterul are acces pe trei laturi perimetrale (E, S şi Vest) şi doua accesuri Ia nivelul terasei, unul pentru public şi celalalt pentru aprovizionare şi personal. Suprafaţa construită şi regimul de înălţime nu se modifică. Terenul are suprafaţa de 518 mp. Suprafaţa construită la sol este de 402 mp şi nu se modifică. Tipul clădirii - civilă cu funcţiunea alimentaţie publică, regim de înălţime - parter+terasă. Structura de rezistenţă este realizată din structura tip stâlpi şi grinzi din beton armat, planşeu din beton armat şi închideri perimetrale. Investitorul propune reparaţia structurii de rezistenţă, refacerea închiderii perimetrale cu pereţi din zidărie de cărămidă, montarea tâmplăriei, execuţie finisaje pentru toată clădirea (interior-exterior). Se va păstra funcţiunea de bufet-restaurant şi se vor reface în totalitate compartimentările, conform soluţiei proiectului aferent propunerii de modernizare. Clădirea va fi rebranşată la reţeaua locală de apă şi canalizare, la reţeaua locală de energie electrică şi la reţeaua de gaze naturale. Arhitectura propusă va păstra specificul zonei cu o atenţie deosebita faţă de clădirea alipită existentă, aflată în posesia aceluiaşi proprietar.
 

R.H.C. City Crown SRL, în datele Registrului Comerţului 

 
Înfiinţată în anul 2004, firma are sediul în municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, zona Riviera. Capitalul social subscris de 16.354.650 lei, integral vărsat, este compus din 1.635.465 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane juridice sunt: Petroserv SA, care deţine 327.093 părţi sociale, adică 20% din capitalul social, Petrogrup SRL, care deţine 654.186 părţi sociale, adică 40% din capitalul social, Rig Service SA, care deţine 654.186 de părţi sociale, adică 40% din capitalul social. Ionescu Carmen-Mihaela este administratorul firmei, care se ocupă de hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare.
 
În anul fiscal 2016, firma cu 4 salariaţi a raportat un profit de 155.197 lei şi o cifră de afaceri de 1.063.288 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, R.H.C. City Crown SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 3.312.694 lei şi o pierdere de
837.628 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 3 salariaţi, un profit de  160.929 lei şi o cifră de afaceri de 1.044.468 lei.
 
Citeşte şi:
 
Dezvoltatorul Rhc City Crown SRL extinde ultimul etaj al blocului rezidenţial

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii