Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gili SRL, modificări la imobilul din Olimp

ro

17 Nov, 2021 00:00 1630 Marime text
  • Gili SRL modifică imobilul deținut în Olimp
 
Ca urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu adresate de Gili SRL, cu adresa în Mangalia, str. Maior Șonțu, nr.15A, Constanța, înregistrată la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, s-a decis ca urmare a consultărilor desfăşurate în cadrul şedinţei Comisiei de analiză tehnică din data de 03.11.2021 că proiectul societății nu se supune evaluării impactului asupra mediului.
 
Este vorba de proiectul „Extindere imobile existente pe terenul concesionat cu imobil spălătorie la parter, loc de joacă pentru copii parter și amenajare parcare”, propus a fi amplasat în Mangalia, localitatea Olimp, strada Trandafirilor nr. 41 și 41 extindere.  
 
Dimensiunea și concepția întregului proiect: prin proiect, se propune extinderea imobilelor parter existente pe terenul aflat în  concesiune cu suprafaţa de 1163 mp, cu următoarele :
  • spaţiu pentru spãlãtorie textile cu suprafaţa de 85,65 mp; 
  • loc de joacã pentru copii cu suprafaţa de 105,98 mp- va fi o platformă betonatã, neacoperitã;
  • amenajare parcare - 12 locuri de parcare.
 
Suprafața terenului aflat în proprietatea societății Gili SRL este de 1868 mp conform acte și măsurători, iar suprafața terenului deținut în baza Contractului de concesiune este de 1163 mp.
 

Despre Gili SRL

 
Firma a fost înființată în anul 1991, cu sediul social în municipiul Mangalia, pe strada Mr. Gheorghe Șonțu nr. 15A. Asociați în firmă sunt Elena Slăvescu, cu 46,25%, Adina Popa, cu 26,88% și Daniel Slăvescu cu 26,88%. Administratori sunt Adina Popa și Daniel Slăvescu. În anul 2020, firma a raportat 15 salariați, la o cifră de afaceri de 3.388.230 lei, cu un profit de 195.876 lei.
 
Conform confidas.ro, Adina Popa mai este asociat în firmele Gili Callatis SRL, la Gili Olimp SRL și la Gili S SRL. Daniel Slăvescu este administrator la Gili Callatis SRL, asociat la Gili Olimp SRL, cât și asociat la Gili S SRL și la Gily Jupiter SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Decizie luată în Consiliul de Administrație al societății Neptun Olimp. Cine este noul administrator provizoriu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii