Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Becali a cumpărat Hotelul Inter, din staţiunea Venus. Suma uriașă pe care a plătit-o

ro

12 Nov, 2021 12:24 2107 Marime text
  • Gigi Becali a cumpărat un hotel din Venus
 
Gigi Becali a cumpărat hotelul Inter deținut de Interagro, aflată în reorganizare. Fostul hotel Carmen a fost renovat și deshis în 2013 în urma unor investiții de 10 de milioane de euro. Prețul la care s-a adjudecat hotelul este de 6,8 milioane de euro, potrivit aceloraşi surse. Omul de afaceri e dispus să-l vândă lui Niculae, dacă iese pe profit, conform economica.net.

Hotelul Inter din staţiunea Venus, care face parte din grupul de firme Interagro, aflat în reorganizare, a fost scos la licitație încă din 2019.

Hotelul are 70 de camere duble, dintre care 54 clasificate la 5 stele și 16 clasificate la 4 stele, 10 camere de tip family și 12 apartamente.

Contactat de Economica.net, Gigi Becali spune că a cumpărat hotelul pentru familie, iar dacă Ioan Niculae îl vrea înapoi, i-l vinde, dar cu profit.

“L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii să și câștig ceva, i-l dau înapoi omului”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii