Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:02 20 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma care deţine lanţul de papetării Novanis îşi face sală de fitness

ro

08 Sep, 2016 00:00 1900 Marime text
După ce, în luna aprilie, a obţinut certificat de urbanism pentru construirea unui parc recreativ cu diverse facilităţi de agrement, prin realizarea unui „imobil P+1E - sală de sport, imobil P - sală de sport, terasă parter, loc de joacă şi împrejmuire teren“, iată că firma Novanis Conf SRL a mai bifat o victorie.
 
Municipalitatea a eliberat, pe data de 7 septembrie, şi Certificatul de urbanism nr. 2320 pentru construirea unei săli de fitness. Aşa cum reiese din document, societatea va ridica un centru de fitness P+1E. Adresa viitorului obiectiv nu este specificată, dar acesta va fi amenajat la numărul A 656/3, lot 1/8/11, lot 1/8/12, lot 1/8/15 din Constanţa, adică undeva spre ieşirea din Constanţa către Lazu.

Despre Novanis Conf SRL

Potrivit datelor la zi de la Registrul Comerţului, în firma Novanis Conf SRL, înfiinţată în anul 1993, asociaţi sunt Cornel Novac Panait, născut în 1962, la Constanţa (49%), şi Sonia Novac, născută în 1967, la Medgidia (51%), aceasta din urmă fiind şi administratorul firmei. Societatea, care are ca obiect de activitate „comerţul cu amănuntul al ziarelor şi al articolelor de papetărie în magazine specializate“, deţine lanţul de papetării Novanis.
 
Cornel Novac Panait mai este asociat şi în UDP Distribuţie Papetărie SRL, din Bucureşti, dar nu are nicio firmă în administrare. Sonia Novac administrează, pe lângă Novanis Conf SRL, şi Regal Design SRL şi Distribuţie Papetărie SRL.
 
Citeşte şi
 
Constanţa va avea un nou parc. Intenţia nu este a Primăriei, ci a unui investitor privat

Ti-a placut articolul?

Comentarii