Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Euromaterna SA continuă să facă modificări la maternitate

ro

23 Jun, 2016 00:00 3712 Marime text


Dacă săptămâna trecută Euromaterna, societatea pe care funcţionează spitalul privat de ginecologie şi obstetrică, informa că maternitatea se extinde cu un etaj, acum, firma a anunţat că intenţionează să execute un foraj pentru alimentarea cu apă a unităţii medicale.
 
În acest sens, societatea Euromaterna SA face demersuri pentru a obţine un aviz de gospodărire a apelor, în vederea asigurării clinicii cu apă. Reprezentanţii societăţii au comunicat, săptămâna aceasta, intenţia de a solicita de la Administraţia Naţională „Apele Române“ - Direcţia Apelor Dobrogea - Litoral avizul de gospodărire a apelor pentru  „Execuţie foraj pentru alimentarea cu apă a Spitalului Euromaterna Constanţa“. Constănţenii interesaţi să obţină informaţii referitoare la solicitarea avizului în cauză sau care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului.

Despre Euromaterna SA

Firma are sediul pe strada Ștefăniţă Vodă nr. 32 şi a fost înfiinţată în anul 2006. Societatea are trei acţionari: Ion Marius Ruşa, născut în luna ianuarie a anului 1966, în localitatea Tulcea, cu o cotă de participare la profit şi pierderi de 50%, Florian Danteş, născut în aprilie 1962, în Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 15%, şi Dan Mugurel Raica, născut în luna februarie a anului 1967, în Tulcea, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 35%.
 
Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, clinica are ca domeniu de activitate „asistenţa spitalicească“ şi „activităţi ale centrelor de recuperare psihică şi de dezintoxicare, exclusiv spitale“.

Citeşte şi Maternitatea a devenit neîncăpătoare - Clinica Euromaterna se extinde cu un etaj

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii