Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:03 27 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După afacerile „optice”, s-a profilat pe imobiliare Fost candidat, „se întoarce“ la Primăria Constanţa (document)

ro

09 Apr, 2016 00:00 3152 Marime text
Deşi în ultimii ani a dispărut de pe scena politică, după ce în 2008 nu a reuşit să câştige alegerile locale din partea Uniunii Populare Social Creştine, Marius Pricopie îşi vede în continuare de afacerile pe care le deţine. După episodul din 2008, acesta a ieşit din viaţa publică. Însă, recent, s-a „întors“ la Primăria Constanţa. Nu pentru a o cuceri, ci pentru a-şi declara intenţiile: îşi doreşte să construiască, alături de soţia sa, Mihaela Gabriela, un imobil complex pe strada Ion Raţiu numărul 123A.
 
Pe o suprafaţă cu puţin mai mare de 150 de metri pătraţi, acesta vrea să ridice o construcţie de 21 de metri, respectiv cu parter şi patru etaje, cu funcţiuni mixte. Deşi acesta este terenul care a generat Planul Urbanistic Zonal delimitat de străzile Ion Raţiu, Petru Vulcan, Laic Vodă şi Mircea cel Bătrân, iniţiatorul propune modificări ale funcţiunilor şi pentru celelalte laturi limitrofe. Astfel, dacă vreunul dintre vecinii de pe străzile Laic Vodă sau Petru Vulcan va dori să îşi schimbe regimul de înălţime, o va putea face fără alt studiu similar, în baza funcţiunilor care ar putea fi aprobate prin acest PUZ.
 
Publicul interesat poate transmite observaţii şi propuneri privind intenţia lui Marius Pricopie de elaborare a acestui PUZ până pe 12 aprilie 2016. Între 25 aprilie şi 20 mai, pot fi elaborate propuneri şi pot fi consultate documentele, urmând ca tot în această perioadă să aibă loc şi etapa consultării publice a acestui PUZ, iar până pe 28 mai vor fi comunicate rezultatele şi concluziile.
 
Elaboratorul PUZ-ului este SC Mas Publishing & Parteners SRL. Marius Pricopie este asociat şi administrator în firmele Laguna House SRL şi Optic Partener SRL, dar şi în două firme radiate: Yza Optic SRL şi Onix Optic Impex SRL.

Ti-a placut articolul?

Comentarii