Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două persoane fizice elaborează un PUZ pentru un teren la Techirghiol. Se dorește lotizarea pentru construirea de case

ro

03 Nov, 2022 12:42 1716 Marime text
Memoriul general, aferent „Întocmire P.U.Z. în vederea introducerii în intravilan și lotizare pentru locuințe”, a fost depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, cu privire la o investiție din Techirghiol.

Amplasamentul se află în Orașul Techirghiol, sola 55, parcela A 239/95, extravilan, județ Constanța. Zona generatoare a viitorului P.U.Z. este reprezentata de lotul de teren incadrate in extravilanul orasului Techirghiol, cu nr. Cad. 101268, adresa Orasul Techirghiol, sola 55,parcela A 239/95, judet Constanta in suprafata de 5000mp.

Prin plan urbanistic zonal (P.U.Z.) se vor stabili reglementari cu privire la : regimul de construire, functiunea amplasamentului, inaltimea maxima admisa, coeficientul de utilizare a terenului (C.U.T.), procentul de ocupare a terenului (P.O.T.), retragerea cladirilor fata de aliniament si distantele fata de limitele laterale si posterioare ale parcelelor.

Prezentul P.U.Z. cuprinde reglementari obligatorii pentru urmatoarele zone functionale (si subzonele acestora) cuprinse in zona generatoare:
  • L1a – Zona cu regim de construire continuu/discontinuu cu regimul de inaltime maxim P+1E,  cu inaltimea maxima de 12,00m calculata de la CTA la atic/cornisa. Se admit urmatoarele functiuni: locuinte individuale sau colective sezoniere si/sau permanente si functiuni conexe.
Sunt propuse functiuni predominante de locuire,locuire de vacanta ,cu regim de inaltime maxim P+1E,POT max =40% si CUT max =0.80.Valorificarea cadrului natural se face mai ales din punct de vedere al proximitatii cu Marea Neagra si plaja aferenta acesteia, respectiv incadrarea armonioasa a investitiei intr-un cartier rezidential in plina dezvoltare, fapt ce face zona propice pentru construirea de imobile rezidentiale / cu functiuni de turism, cu arhitectura deosebita.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii