Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi oameni de afaceri ridică un bloc de patru etaje la Năvodari!

ro

09 Feb, 2017 00:00 3145 Marime text
Doi investitori doresc să construiască un bloc de apartamente în oraşul Năvodari, unde au un teren în suprafaţă de 1.162 mp. Daniel Ştefan Opriţă şi Valentin Sârbu au depus recent la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa un memoriu în vederea obţinerii acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil P+4E - Locuinţe colective şi împrejmuire teren“, pe care doresc să îl realizeze pe strada M13 nr. 4 din localitatea Năvodari.
 
Pentru acest proiect, investitorii au obţinut Certificatul de urbanism 1200/28.11.2016, construcţia urmând să fie realizată într-o zonă cu funcţiuni de locuinţe cu caracter sezonier sau permanent, dotări turistice şi complementare. Procentul de Ocupare a Terenului (POT) stabilit pentru zonă este de 35%, iar Coeficientul de Utilizare a Terenului (CUT), de 1,75.
 
Terenul se învecinează la nord cu o proprietate privată a Primăriei Năvodari, la sud cu o proprietate privată - lot 2/2 şi cu strada M13, la vest cu o proprietate privată a Primăriei Năvodari şi la est cu o proprietate privată deţinută de Gheorghe Tache. Accesul auto se va face din strada M13, iar cel pietonal, de pe trotuarele aferente.
 
Construcţia propusă va avea POT de 35%, CUT de 1,75 şi o înălţime de P+4E, în concordanţă cu prevederile urbanistice din zonă. Suprafaţa totală construită a imobilului va fi de 406,70 mp, suprafaţa desfăşurată a construcţiei va fi de 2.033,5 mp, iar pe 348,6 mp din suprafaţa terenului vor fi amenajate spaţii verzi.
 
Din punctul de vedere al parcajelor, se vor asigura 35 de locuri de parcare, câte unul pentru fiecare apartament. Pentru o bună funcţionare a parcării, imobilul va avea în permanenţă un valet care va distribui autoturismele astfel încât să nu se creeze blocaje.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Daniel Ştefan Opriţă este asociat în mai multe firme: Adco Company SRL Bucureşti, Art Solid Residence SRL, Luna Art SRL, aflate în funcţiune, precum şi în alte societăţi radiate: Casa Auto Constanţa SRL, Clastefy G.S.M. SRL, NBS Comercial SRL, Rubin Construct International SRL, Team Bauen SRL.
 
Partenerul său de afaceri, Valentin Sârbu, este asociat în cadrul Art Solid Residence SRL, Dezautoserv SRL şi VSV Pro Automobile SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii