Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC va demola clădirea pe care o deţine pe strada Ion Lahovari. Care sunt motivele!

ro

29 Oct, 2016 00:00 2543 Marime text
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa (DGASPC) aşteaptă încă din 2009 reabilitarea, extinderea şi modernizarea unui imobil din municipiul Constanţa pe care îl deţine pe strada Ion Lahovari nr. 76. La acel moment, consilierii judeţeni constănţeni aprobau un proiect în acest sens, însă abia în 2016 s-au luat primele măsuri pentru proiectul respectiv. Dacă în februarie Primăria Constanţa a eliberat certificatul de urbanism privind desfiinţarea construcţiei P+1E Corp C1, cu suprafaţa de 160 de mp, DGASPC a lansat anunţul public privind licitaţia de contractare a lucrărilor de demolare a imobilului de pe strada Ion Lahovari, aflat într-o stare avansată de degradare. La această adresă, DGASPC ar urma să construiască un nou centru pentru copii cu autism, care este depus spre finanţare europeană. Acesta ar fi al doilea centru, după ce, în toamna lui 2009, a fost inaugurat Centrul de zi pentru copiii cu autism.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, DGASPC caută o firmă pentru proiectul „Lucrări de demolare sediu DGASPC Constanţa (imobil P+1E), situat pe strada Ion Lahovari nr. 76, municipiul Constanţa“, cu o valoare estimată de 110.000 de lei, fără TVA. Autoritatea contractantă precizează că plata facturilor se va face în termen de maximum 60 de zile de la data primirii şi înregistrării facturii la sediul DGASPC Constanţa. Executantul are obligaţia de a începe lucrările în cel mult două zile calendaristice de la primirea ordinului în acest sens din partea achizitorului.
 
Pentru a se înscrie la licitaţie, firmele interesate vor depune oferta financiară şi tehnică, experienţa similară, dovada că societatea este înregistrată ca persoană juridică şi trebuie să completeze declaraţiile necesare privind achiziţiile publice. Criteriul de adjudecare a licitaţiei este cel mai bun raport calitate - preţ, unde factorul „preţ” contează în proporţie de 60% şi factorul „durata de execuţie” contează în procent de 40%.
 
Adresa la care vor fi transmise ofertele: sediul autorităţii contractante, situat în strada Decebal nr. 22, judeţul Constanţa, etajul III, secretariatul instituţiei. De asemenea, ofertele pot fi transmise, scanate, pe adresa de mail a instituţiei - office@dgaspc-ct.ro sau la numărul de fax 0241.694.137.
 
Data-limită de depunere a ofertelor este 7.11.2016, ora 10.00. Se va menţiona în cuprinsul ofertei dacă aceasta se regăseşte în catalogul electronic SEAP, în vederea iniţierii achiziţiei în format electronic. Raportul de expertiză tehnică, caietul de sarcini, planul de încadrare în localitate şi planul de situaţie pot fi puse la dispoziţia firmelor interesate prin solicitarea printr-o adresă transmisă la numărul de fax 0241.694.137 sau pe adresa instituţiei, office@dgaspc-ct.ro. Informaţii suplimentare puteţi obţine de la Mariana Ciuceanu - inginer în cadrul Centrului Administrativ Patrimoniu Tehnic - 0241.480.881.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii