Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce se opune Primăria Constanţa Blanc Leader SRL, controlată de Ion Ciota, nu poate construi pe strada Baba Novac

ro

27 Apr, 2016 00:00 5160 Marime text
Societatea Blanc Leader SRL a primit un răspuns negativ din partea Serviciului de Urbanism al Primăriei Constanţa, care a emis, pe data de 25 aprilie, Certificatul de Urbanism nr. 1538.
 
„Nu se poate utiliza pentru construire imobil D+P+Mezanin+4e ballroom la parter şi mezanin, locuinţe colective la etajele 1-4, deoarece nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate din punct de vedere al funcţiunii şi regimului de înălţime. Oportunitatea modificării reglementărilor urbanistice poate fi studiată printr-un Plan Urbanistic Zonal elaborat în condiţiile Legii 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul, cu modificările şi completările ulterioare“, se arată în actul emis de municipalitate. Investiţia urma să fie realizată în municipiul Constanţa, strada Baba Novac nr. 96.

Despre Blanc Leader SRL

Potrivit Registrului Comerţului, firma Blanc Leader SRL a fost înfiinţată în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ion Adam. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic al societăţii este Ion Ciota, născut pe 13.03.1984, în Constanţa. Tot el este administratorul societăţii, care desfăşoară „activităţi de comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun”.
 
Numele lui Ion Ciota apare şi în SC Contab Serv Consulting SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii