Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultare publică pentru noi unități de cazare în stațiunea Mamaia. Vezi cine construiește (DOCUMENTE)

ro

12 Jul, 2022 00:00 1360 Marime text
  • Planul Urbanistic de Detaliu pentru construire imobil P+2E+Eth - unităti de cazare în stațiunea Mamaia, lansat în consultare publică
  • Imobilul care a generat PUD este Complexul Aurora
  • Inițiatorul PUD-ului este Aurora Mamaia SRL iar elaborator Expaco SRL
 

Primăria Constanța a lansat în consultare publică Planul Urbanistic de Detaliu pentru construire imobil D+P+2E - unităti de cazare în stațiunea Mamaia.
 
Imobilul care a generat PUD este Complexul Aurora.

Inițiatorul PUD-ului este Aurora Mamaia SRL iar elaborator Expaco SRL.
 
Publicul este invitat să transmit observații asupra documentațiilor disponibile pe site-ul municipalității până la 05.08.2022 prin email la adresa: primarie@primaria-constanta.ro, prin poștă la adresa: Bd-ul Tomis nr.51, Et.1, cam. 121, Biroul Strategii Urbane sau direct la Registratura PMC de la Centrul de Informare Cetățeni.

Comunicarea rezultatelor se va face în perioada 05.08.2022 – 15.08.2022.

Realizarea PUD-ului, vezi secțiunea „documente” este necesară pentru detalierea reglementărilor urbanistice abrobate prin HCL nr.121/2013 referitoare la accesurile auto și pietonale, retragerile față de limitele laterale și posterioare ale parcelei, modul de ocupare a terenului, designul spațiilor publice și iluminarea urbanistică.

Suprafața amplasamentului care a generat PUD este de 438.5mp conform acte/440mp conform măsurători. Pe amplasament există o construcție.
 
Aurora Mamaia SRL intenționează să ridice un imobil D+P+2E cu funcțiunea de cazare.
 
Clădirea va avea la parter un restaurant, iar la etajele 1 și 2 vor fi unități de cazare și locuri de parcare pe zona delimitată de bulevardul Mamaia și parcarea Hotelului Aurora.
 
Primele demersuri au început încă din 2016, când societatea a obținut de la Primăria Constanța un document de urbanism în vederea desființării unui imobil aflat în zona hotelului Aurora. Totodată, firma a depus și un memoriu de prezentare la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța în vederea obținerii avizului de mediu.
 
Date despre societatea Aurora Mamaia SRL

Societatea Aurora Mamaia SRL a fost înființată în anul 1991 și are sediul în stațiunea Mamaia, Hotel Aurora.

Societatea este administrată de Mambet Iuksel și Mambet Meriem, iar asociații sunt Subhie Agiacai și Mambet Meriem, moștenitoarele lui Saladin Agiacai, fost proprietar al hotelului Aurora.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Centru comercial nou în județul Constanța! Unde și cine construiește

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii