Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțenii sunt invitați să transmită observații în legătură cu o investiție imobiliară în zona Cazino din stațiunea Mamaia

ro

17 Feb, 2021 00:00 2763 Marime text
 
  • Primăria Constanța a lansat în dezbatere publică propunerile preliminare în vederea elaborării Planului Urbanistic de Detaliu pentru o investiție în zona Cazino, stațiunea Mamaia
  • Beneficiar este SC Simca Dor SRL
  • Publicul este invitat să transmită observații asupra documentele la Serviciul Strategii și Planificare Urbană până la 02.03.2021
  • Imobilul propus P+1E+2Retras va avea destinația de cazare și alimentatie publică
  • În trecut, societatea din Murfatlar a avut în administrarea și un sector de plajă din Năvodari
 
Primăria Constanța a lansat în dezbatere publică propunerile preliminare în vederea elaborării Planului Urbanistic de Detaliu pentru o investiție în zona Cazino, stațiunea Mamaia.
 
Beneficiar este SC Simca Dor SRL iar elaborator: biroul individual Arhitectură Roxana Mărculescu.
 
Prezenta documentaţie de urbanism se realizează în vederea obținerii planului de urbanism de detaliu
pentru un imobil propus P+1E+2Retras cu destinația de cazare și alimentatie publică.
Terenul pe care se realizează construcția are 345mp și se dorește desființarea construcției existente P și realizarea uneia noi P+1E+2Retras.
Deoarece există o restricție de construire pentru imobilele din zona de protecție Cazino - Mamaia, stabilită prin PUZ aprobat cu HCLM 121/24.05.2013 ,se realizează acest PUD.
Publicul este invitat să transmită observații asupra documentele disponibile online pe site-ul primăriei la Serviciul Strategii și Planificare Urbană, prin email: primarie@primaria-constanta.ro. până la 02.03.2021.
 

Despre Simca Dor SRL

 
(Înfiinţată în anul 1998, societatea Simca Dor SRL are sediul social în localitatea Murfatlar, strada Mihail Kogălnicanu. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, fiind compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic al societăţii este Panait Culacsiz, născut în anul 1965, în Babadag, judeţul Tulcea. Activitatea principală a societăţii este legată de „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.
În trecut, societatea din Murfatlar a avut și un contract de închiriere a unui sector de plajă din Năvodari.
Apele Române Dobrogea Litoral le-a reziliat contractul în 2014 pe motiv că nu au depus garanția de 40% din valoarea contractului încheiat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii