Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:35 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Încă un pas pentru transformarea fostului centru comercial Real în magazin Jumbo

ro

04 Apr, 2017 18:20 19998 Marime text
Pe 13 martie, anunţam că Primăria Constanţa a eliberat Certificatul de urbanism nr. 547 către SC Real Hyper Magazine SRL, societatea care deţine terenul pentru proiectul „Recompartimentări interioare, schimbări de finisaj exterior, crearea unei scări de evacuare exterioară, modificări de faţade, modernizare spaţiu comercial existent, schimbare casetă luminoasă şi totem publicitar”. Mai departe, a fost emis un memoriu de prezentare necesar emiterii acordului de mediu.
 
După cum se arată la „Descrierea proiectului”, obiectivul ce face obiectul prezentului proiect îl reprezintă fostul centru comercial „Real”, situat în nord-vestul oraşului Constanţa, iar proiectul prevede lucrări de reamenajare şi reconfigurare a spaţiilor, pentru transformarea fostului centru comercial în magazin Jumbo.
 
Tema de proiectare stabilită prevede realizarea unor recompartimentări interioare, demolarea unor pereţi existenţi uşori, de gips-carton, sticlă sau cărămidă, demontarea parţială a unei supante, construirea unor noi compartimentări uşoare de gips-carton, schimbări de finisaj interior, crearea unei scări de evacuare exterioară de metal, modificări de faţadă prin grile de ventilaţie şi modificare firmă luminoasă din „REAL” în „JUMBO”, schimbare totem publicitar.
 
Reamintim că, la sfârşitul lunii ianuarie, Ana Maria Cociş, care s-a prezentat la telefon drept reprezentantul legal al Jumbo, declara că societatea şi-a propus să deschidă un punct de lucru la Constanţa.

„Nu este încă sigur. În principiu, da, avem un scop să deschidem la Constanţa. Până nu comunică Real în mod oficial, nu mă pot pronunţa“, preciza aceasta, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, pe 23 ianuarie.Sursa foto: Facebook


Citeşte şi

Ti-a placut articolul?

Comentarii