Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța a autorizat construcția blocului de 17 etaje din stațiunea Neptun. Detalii despre investitori!

ro

19 Jan, 2024 17:00 1796 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a emis autorizația de construire nr.75/21.12.2023 la solicitarea lui Ion Giurcă pentru investiția SC Solantis Neptun SRL din stațiunea Neptun, strada Trandafirilor nr. 6k-6l din municipiul Mangalia
  • Este vorba despre un imobil cu spații pentru locuințe de vacanță și servicii pentru turism S+P+16 E+17 E tehnic
  • Construcția va avea 1.284 mp la sol și între 160 și 180 de apartamente
  • Pe 1 iunie 2023, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţa publicul interesat asupra deciziei de emitere a Acordului de Mediu pentru proiectul imobiliar al celor de la Solantis Neptun SRL
  • Investitorul este o companie înființată în anul 2021, cu sediul social în București
  • Asociat unic este Certion SRL, iar administrator este Oana Cristina Scripcaru Iosif
  • Potrivit www.termene.ro, în anul 2022, firma nu a raportat angajați, iar cifra de afaceri a fost 0, cu o pierdere de 15.601.010 lei
 
 

 
 
Consiliul Județean Constanța a emis autorizația de construire nr.75/21.12.2023 la solicitarea lui Ion Giurcă pentru investiția SC Solantis Neptun SRL din stațiunea Neptun, strada Trandafirilor nr. 6k-6l din municipiul Mangalia.

Este vorba despre un imobil cu spații pentru locuințe de vacanță și servicii pentru turism S+P+16 E+17 E tehnic.Construcția va avea 1.284 mp la sol și între 160 și 180 de apartamente. Spațiile verzi vor fi în suprafață de 432 mp iar accesul auto în incintă se va realiza dinspre Aleea Trandafirilor, aflată pe latura de vest a terenului, prin două zone de intrare / ieșire, pe aleea amplasată perpendicular pe Aleea Steaguri.


Pe 1 iunie 2023, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţa publicul interesat asupra deciziei de emitere a Acordului de Mediu pentru proiectul imobiliar al celor de la Solantis Neptun SRL.
 
Din punct de vedere al organizării funcționale, blocul de 17 etaje va fi de tip mixt, distribuția funcțiunilor făcându-se în raport cu nivelul aferent. Imobilul va cuprinde apartamente de 3 camere, 2 camere și garsoniere (denumite London si Studio, conform solicitării beneficiarului) precum si apartamente duplex de 2, 3 si 4 camere, plasate la etajul 15. Locuințele de vacanță vor avea spații exterioare tip balcon.

Etajul 3 va fi amenajat pentru spații de agrement și pentru activități comerciale și de alimentație publică, iar la exterior va dispune de o terasă. La etajul 17 al clădirii sunt prevăzute spații tehnice.
 
Despre Solantis Neptun SRL  

Înființată în anul 2021, firma are sediul social în București, Sectorul 1, strada Alexandru.
Activitatea principală este cea de „Dezvoltare imobiliară”.
Asociat unic este Certion SRL, iar administrator este Oana Cristina Scripcaru Iosif.
Potrivit www.termene.ro, în anul 2021, firma nu a raportat angajați, iar cifra de afaceri a fost 0, cu o pierdere de 28.069 lei. În 2022, pierderile declarate se ridică la 15.601.010 lei.


Despre Certion SRL

Firma este înființată în anul 2016, cu sediul social București, Sector 1, strada Alexandru.
Asociați sunt Corneliu-Cătălin Scripcaru – 85%, Theodor-Cezar Ionescu – 10%, Căruntu Felicia-Anișoara – 5%.
Administrator sunt Theodor-Cezar Ionescu și Scripcaru Corneliu-Cătălin.
În 2021, firma a raportat 0 lei cifră de afaceri, cu 0 angajați și un profit de 332.574 lei.  În 2022, pierdirile companiei au fost de 1.231.400 lei, potrivit www.termene.ro.

Scripcaru Corneliu-Cătălin apare și în International House SRL, SF-BAU Ploiesti SRL, Creative Solutions SA, P&P Logistic SRL, International Mortgage SRL, Advanced Holding Five SRL, Advanced Holding Four SRL, Cernica Residential Park SRL, Net Business Consult Int. SRL. Theodor-Cezar Ionescu apare asociat și în AC Development Team SRL și Kholleralex Consulting SRL. Căruntu Felicia-Anișoara este asociat unic și la Mamvri Design SRL.
Certion SRL mai este asociat unic în următoarele firme: Certion Alliance SRL, Certion Property SPV Two SRL, Certion SPV Development SRL, Galileo Beach Olimp SRL, Galileo Olimp Resort Residences SRL, Jakob Sonne Resort SRL, Moussay Olimp SRL, Lago Neptun SRL, Solantis Neptun SRL și Vogh Olimp SRL. Oana Cristina Scripcaru Iosif este administratorul următoarelor firme: Certion Alliance SRL, Certion Property Developers SRL, Certion SPV Development SRL, Epico Olimp SRL, Galileo Beach Olimp SRL, Galileo Olimp Resort Residences SRL, Jakob Sonne Resort SRL, Moussay Olimp SRL, Solantis Neptun SRL, Lago Neptun SRL și Vogh Olimp SRL.
 
Vă reamintim, în decembrie 2022, Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunța publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare rectificată pentru Pharos Tower SRL pentru proiectul: „Construirea unui imobil cu spatii de locuit sezonier si servicii pentru turism, cu regim de inaltime 3S+P+28E+ETH, cu respectarea prevederilor regulamentului de urbanism aferent PUG”, amplasat în Județul Constanța, mun. Mangalia, sat Olimp, str. Olimp nr. 12. 
 
Despre Pharos Tower SRL

Firma este înființată în anul 2021, are sediul social în București, pe strada Alexandru nr. 32.
Asociat unic, potrivit www.termene.ro este aceeași societate, Certion SRL, iar administrator este Oana Cristina Scripcaru Iosif.
În anul 2021, firma a raportat 0 salariați, cifră de afaceri 0 și o pierdere de 18.111 lei.
În 2022, compania nu s-a redresat și figurează cu pierderi de aproximativ 25.000 lei.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Imobiliare Constanța Undă verde pentru imobilul de 17 etaje din Neptun! Investitorul a primit acordul de mediu


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii