Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Complex de locuinţe format din trei blocuri de şapte etaje, la Năvodari. Iată cine sunt investitorii!

ro

28 Feb, 2017 00:00 1652 Marime text
Pe strada Liliacului nr. 2B din municipiul Năvodari va „răsări“ un bloc de şapte etaje, cu destinaţia locuinţe colective şi spaţiu comercial la parter. În acest sens, Jan şi Florentina Ştefănescu au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire locuinţe colective P+7e cu spaţii comerciale la parter şi împrejmuire teren“.
 
Amplasamentul se află în intravilanul localităţii Năvodari, trup C UTR ZRB2, în proprietatea lui Alexandru şi Diana Dinu Dobrin. Investitorii propun construirea unui ansamblu rezidenţial cu regim de înălţime P+7E, având la parter spaţii comerciale şi parcaje. Structura clădirii este din fundaţii tip radier, zidărie din BCA, planşeu din beton armat. Împrejmuirea terenului se va realiza pe patru laturi cu soclu cu structură de beton armat şi o parte superioară din fier forjat spre stradă şi panouri cu plasă bordurată dublată cu placaj opac spre vecini cu înălţimea maximă de 1,8 m. Pe latura adiacentă aleii de acces se va face racordul la trotuar.
 
Oportunitatea investiţiei este argumentată prin documentaţia de certificat de urbanism aprobată şi presupune realizarea unui complex de locuinţe format din trei tronsoane alipite cu regim de înălţime P+7E, cu spaţii comerciale la parter. Cele trei tronsoane se dispun astfel: tronson A - regim de înălţime P+7E; spaţiu comercial parter; şapte garsoniere şi un apartament pe fiecare etaj (total - 49 de garsoniere şi şapte apartamente); tronson B - regim de înălţime P+7E; cinci garsoniere şi două apartament pe fiecare etaj (total 35 de garsoniere şi 14 apartamente); tronson C - regim de înălţime P+7E; spaţiu comercial parter, şapte garsoniere şi un apartament pe fiecare etaj (total - 49 de garsoniere şi şapte apartamente).
 
Terenul, în suprafaţă totală de 3,001 mp (conform contractului de vânzare-cumpărare), se află în localitatea Năvodari. Terenul este relativ plan şi nu este expus riscului de fenomene de instabilitate de tipul prăbuşirilor sau al alunecărilor de teren, fiind stabil din punct de vedere geotehnic. Accesul principal se va face din partea de est, din strada Promenada Năvodari. Pe loturile învecinate nu există construcţii. Distanţa până la Marea Neagră este de aproximativ 110 m de la clădirea propusă.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii