Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNSC Contestația depusă de Transguard Security SRL, admisă, cu privire la licitația organizată de Autoritatea Navală Română

ro

22 Jul, 2020 00:00 2065 Marime text
  • Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a admis contestația depusă de Transguard Security SRL
  • One Star Security SRL a intervenit cu o solicitare de anulare a contestației depusă pe motiv că este nefondată
  • CNSC a dispus reluarea procedurii de atribuire
Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a adoptat decizia cu numărul 1230/C7/1156 din data de 17.07.2020 privind o contestație depusă de societatea Transguard Security SRL, cu privire la o licitație organizată de Autoritatea Navală Română.
Prin contestația nr. 1008/16.06.2020, înregistrată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor cu nr. 23547/16.06.2020, formulată de către S.C. Transguard Security S.R.L., cu sediul în Constanța, Bd. Mamaia, împotriva rezultatului procedurii de achiziției publice simplificată organizată de către Autoritatea Navală Română, cu sediul în Constanța, str. Incintă Port nr.1, județul Constanța, în calitate de autoritate contractantă, în vederea atribuirii acordului-cadru de achiziție publică de servicii, având ca obiect „Servicii de pază”, s-a solicitat anularea comunicării rezultatului proceduri, a raportului procedurii și a tuturor actelor subsecvente, precum și obligarea autorității contractante la aplicarea corectă a factorilor de evaluare.
Prin adresa înregistrată la C.N.S.C. cu nr. 55365/26.06.2020, S.C. One Star Security S.R.L., cu sediul în Constanța, str. Brest, având în vedere contestația depusă de S.C. Transguard Security S.R.L., a formulat cerere de intervenție voluntară în cadrul aceleiași proceduri de atribuire, prin care solicită respingerea acesteia ca nefondată.
Contestațiile și cererile de intervenție vor fi soluționate împreună, având în vedere dispozițiile art. 66 alin. (1), art. 67 alin. (1) și art. 123 alin. (1) C. pr. civ. Procedura de soluționare în fața Consiliului s-a desfășurat în scris. Pentru aceste motive, în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a decis:
 „Admite contestația formulată de către S.C. Transguard Security S.R.L., cu sediul în Constanța, Bd. Mamaia, în contradictoriu cu Autoritatea Navală Română, cu sediul în Constanța, str. Incintă Port nr.1, județul Constanța.
Anulează, în parte, procesul verbal pentru stabilirea rezultatului fazei de evaluare a propunerilor financiare inclusiv verificarea conformității acestora cu propunerile tehnice, înregistrat cu nr. ANR 38998/25.05.2020, raportul procedurii nr. ANR 44818/09.06.2020 și actele subsecvente acestuia, respectiv mențiunile referitoare la stabilirea punctajului acordat ofertantului S.C. One Star Security S.R.L. pentru subfactorul de evaluare nr. 1 – „Numărul agenților de securitate unici întreținători de familie, implicați în îndeplinirea contractului”.
Obligă Autoritatea Navală Română ca, în termen de cel mult 10 zile de la primirea prezentei, să procedeze la reluarea procedurii de atribuire prin clarificarea de către comisia de evaluare a numărului de agenți de securitate unici întreținători de familie implicați în îndeplinirea contractului nominalizați de S.C. One Star Security S.R.L. și aplicarea factorilor de evaluare, cu luarea în considerare a celor precizate în motivare.
Respinge, ca nefondată, cererea de intervenție înregistrată la C.N.S.C. sub nr. 55365/17.02.2020, formulată de S.C. One Star Security S.R.L.
Prezenta decizie este obligatorie pentru părți. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile lucrătoare de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii