Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:47 20 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clinică medicală în Constanţa. Investitor, o firmă din Craiova

ro

17 Sep, 2019 00:00 2457 Marime text

Societatea Opremi Medfarm SRL va înfiinţa o clinică medicală în municipiul Constanţa, pe strada Pasajului nr. 7. În acest sens, firma a solicitat şi obţinut, pe data de 16 septembrie, de la Primăria Constanţa certificatul de urbanism nr. 3312, care constă în „Construire clinică medicală, împrejmuire teren şi organizare de şantier“.


Reamintim că, în luna august 2017, Opremi Medfarm SRL şi Romtextil SA au solicitat acord de mediu de la APM Constanţa în vederea demarării proiectului „PUZ pentru zona delimitată de strada Pasajului, bulevardul Aurel Vlaicu şi bulevardul I.C. Brătianu“. Suprafaţa terenului studiat este de 9.847,71 mp. Pe acest teren, cei doi beneficiari intenţionează să ridice un spital privat. Obiectivul este situat în apropierea nodului de circulaţie cu legătură spre ieşirea din oraş spre vest, spre zona centrală, spre cartierele din sudul oraşului, zona industrială şi spre staţiunea Mamaia.

Teritoriul se învecinează astfel: la nord cu bulevardul Aurel Vlaicu şi o staţie de alimentare cu carburanţi la autovehicule; la sud cu bulevardul l.C. Bratianu; la est cu bulevardul Aurel Vlaicu şi cu locuinţe individuale; la vest cu strada Pasajului şi cimitir uman. Potrivit documentaţiei, terenul care generează PUZ-ul se află în zona de reglementare ZVR 1A, adică spaţii verzi cu acces limitat, parcuri, grădini publice, scuaruri şi fâşii plantate publice. Prin PUZ, beneficiarul doreşte să completeze lista serviciilor cu cele pentru sănătate, reglementând modul de construire corespunzător. Investiţia propusă (spital privat) răspunde cerinţelor investitorului. Principala categorie de intervenţie va fi legată de reglementarea funcţiunilor pentru o suprafaţă de circa 10.585 mp, crearea condiţiilor de amplasare a funcţiunilor principale şi secundare, reglementarea condiţiilor de amplasare şi a regimului de înălţime. 

Despre Opremi Medfarm SRLFirma a fost înfiinţată în anul 2008 şi are sediul social în municipiul Craiova. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din zece părţi sociale. Firma este controlată de Marian Ruslan Oprescu, ce deţine 10% din capitalul social, şi Mircea Gabriel Victor Oprescu -  90% din capitalul social. Administratorul societăţii este Marian Ruslan Oprescu. Opremi Medfarm SRL desfăşoară activităţi de comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice.

În anul fiscal 2017, societatea cu niciun salariat a declarat o cifră de afaceri de 8.147.565 lei şi un profit de 1.020.072 lei. Situaţia pentru anul fiscal 2018 - societatea cu 12 salariaţi a declarat o cifră de afaceri pe 7.399.825 şi un profit de 736.146 lei.

Citeşte şi:

Un nou spital privat în Constanţa. Cine sunt investitorii şi ce au solicitat de la APM (document)

SC Opremi Medfarm SRL şi SC Romtextil SA investesc într-un spital privat pe bulevardul Aurel Vlaicu (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii