Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC, achiziție directă de audit financiar pentru „Modernizarea infrastructurii de transport regionale pe traseul DJ 226A“

ro

19 Aug, 2019 00:00 1327 Marime text
Consiliul Județean Constanța organizează achiziție directă pentru servicii de audit financiar aferente proiectului „Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul DJ 226A Cetate Histria - DN 22/Tariverde”. Valoarea estimată a achiziției este de 46.218,49 de lei fără TVA.
 
Sursa de finanțare - fonduri structurale, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 6: “Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională”, Operațiunea 6.1.: “Creșterea gradului de accesibilitate a zonelor rurale și urbane situate în proximitatea rețelei TEN-T prin modernizarea drumurilor județene”.
 
Oferta declarată câștigătoare este cea cu prețul cel mai scăzut, care îndeplinește cerințele considerate obligatorii din caietul de sarcini și demonstrează capacitatea de prestare a serviciilor conform acestora.
 
Având în vedere faptul că perioada derulării contractului depășește 24 de luni, prețul propus în propunerea financiară poate fi ajustat/ revizuit, în condițiile legii, respectiv în conformitate cu art.164 din H.G. 395/2016 (actualizată), se precizează în anunț. Garanția de bună execuție va fi în cuantum de 5% din prețul contractului fără TVA și se va constitui conform prevederilor art.39 și art.40 din H.G. nr. 395/2016, cu modificările și completările ulterioare. Autoritatea contractantă va elibera/restitui garanția de bună execuție conform prevederilor art. 42 din HG nr. 395/2016, cu modificările și completările ulterioare.
 
La achiziție pot participa toți operatorii economici, indiferent dacă dețin sau nu cont în SEAP. Prestatorul va utiliza personal cu competențe și experiență dovedite, capabil să ducă la bun sfârșit sarcinile definite prin prezentul document, astfel ca în final să contribuie la îndeplinirea obiectivului general și a obiectivelor specifice ale contractului de finanțare, în condițiile respectării cerințelor de calitate și a termenelor stabilite, cu încadrarea în bugetul prevăzut.
 
Termenul-limită este 22.08.2019, ora 12:00. Ofertele se transmit pe adresa de e-mail licitatii@cjc.ro sau se depun la Registratura Consiliului Județean Constanța, bd. Tomis nr. 51, municipiul Constanța.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii