Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine intenționează să ridice un nou imobil de patru etaje, în Mamaia Sat

ro

12 May, 2022 00:00 1619 Marime text
  • Investiția se realizează în orașul Năvodari, Zona Mamaia Sat, str. M4, nr. 8B
 
Agentia pentru Protectia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății Tomis Reality Development SRL, care dorește să edifice un bloc în Mamaia Sat.
 
Este vorba de proiectul  „Construire imobil P+4E+spatii tehnice locuinte si imprejmuire teren si organizare de santier”, amplasat în județul Constanta, Orașul Năvodari, Zona Mamaia Sat, str. M4, nr. 8B.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, str. Unirii.
 
Despre Tomis Reality Development SRL
 
Societatea a fost fondată în anul 2018, cu sediul în Valu lui Traian, pe strada Dacia, județul Constanța. Asociați în firmă sunt Marius Bogdan Anca și Viorel Ciangâru, ambii cu o cotă parte de 50%. Marius Bogdan Anca este administratorul societății. În anul 2021, firma a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri 0, cu o pierdere de 41.350 lei.
 
Marius Bogdan Anca mai este asociat și administrator la ABC Top Estate SRL, Tomis Reality SRL, Tomis Self Service SRL, Tomis Top Estate SRL. Viorel Ciangâru este asociat și administrator la Tomis Top Estate SRL.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Bloc de 8 etaje în Mamaia! Cine este investitorul

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii