Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce trebuie să urmărești când îți cumperi o casă nouă

ro

14 May, 2019 00:00 2056 Marime text
Procesul de a-ți achiziționa o locuință nouă nu e întotdeauna ușor. Pentru a-ți asigura liniștea și confortul într-o casă nouă, trebuie să ții cont de mai multe aspecte. În primul rând, prețul este cel care influențează cel mai mult această decizie, însă el trebuie să reflecte calitatea și gradul de satisfacție pe care ți-l oferă noul apartament.

Ce influențează acest nivel de calitate? Aici putem vorbi de două categorii de factori: cei interni, ce țin strict de locuința în sine, cum ar fi spațiul disponibil, numărul de camere și calitatea structurii și cei externi, ce se referă la mediul exterior, dar și la serviciile puse la dispoziție de dezvoltator. Dacă ambele categorii întrunesc cerințele tale, atunci poți spune că ai găsit locuința ideală. Noi, cei de la Maurer Residence Constanța, pregătim permanent servicii suplimentare și facilități pentru clienții noștri. În felul acesta găsim cele mai practice soluții pentru un stil de viață diferit și o experieță unică.

Ce beneficii îți aduce un ansamblu rezidențial modern


Încă din prima zi, pasiunea noastră pentru oameni și bunăstarea lor ne-a adus în punctul în care căutăm permanent noi modalități de a le face viața mai ușoară. Cu toții avem zile în care lucrurile nu stau așa bine la birou sau poate tocmai am avut o discuție mai aprinsă cu cel mai bun prieten, însă atunci când ajungem acasă ne dorim liniște. Iar această liniște emoțională am ales să o aducem în complexul nostru, printr-o serie de facilități:

Program de membru al comunității Maurer


Pentru că ai ales să faci parte din comunitatea Maurer, ai doar de câștigat. Ascultăm nevoile tale, le înțelegem și venim în întâmpinarea ta cu beneficii care cu siguranță îți vor fi pe plac. Indiferent de orașul în care te afli, cardul tău de membru îți aduce oferte speciale și discount-uri, puse la dispoziție de partenerii noștri de încredere din orașele in care dezvoltăm.

Serviciu de administrație


Starea ta de bine este dată atât de atmosfera din locuință, dar și de împrejurimi. Vrei ca, atunci când vii acasă, după o zi lungă la birou, sentimentul de liniște și confort să te cuprindă încă de când intri în complex
În acest sens, ne-am luat angajamentul ca fiecare centimentru de spațiu verde din ansamblul Maurer Residence Constanța să fie îngrijit și întreținut în fiecare zi. De asemenea, locurile de joacă și spațiile comune sunt păstrate în cele mai bune condiții, pentru ca ziua ta alături de familie să fie una perfectă.

Design interior

Cu toții vrem să ne punem amprenta asupra modului în care este amenajată locuința. În felul acesta, sentimentul de apartenență, că sunt într-adevăr acasă, ne acaparează și ne face să ne simțim bine.

Iar dacă nu eșți sigur dacă fotoliul pe care ți-l doreșți se potrivește în living sau culoarea pereților nu îți dă starea de bine pe care o cauți, noi te putem ajuta. Cu ajutorul echipei noastre de specialiști, îți punem la dispoziție serviciul de design interior, prin care poți da viață casei tale.

Servicii de curățenie

Pentru a fi și mai aproape de tine, am dezvoltat un serviciu care te ajută să ai mai mult timp pentru tine și familia ta. În plus, prin intermediul acestui lucru, casa ta va rămâne frumoasă și confortabilă.

Este vorba de serviciul de curățenie, pe care ți-l punem la dispoziție în orice moment. Fie că doreșți o curățenie generală sau una doar de întreținere, Maurer Residence Constanța îți va face cunoștință cu echipa noastră, pentru o locuința curată și primitoare.

Servicii de mentenanță

Confortul unei locuințe este dat nu doar de amenajarea perfectă sau decorațiunile preferate, ci și de buna funcționarea lucrurilor prin casă. Atunci când știi că totul merge ceas, te bucuri de o stare de bine reconfortantă.

De aceea, noi, cei de la Maurer Residence Constanța am întregit o echipa de meșteri pricepuți, ca să îți dea o mâna de ajutor prin casă, atunci când ai nevoie de ei. Orice defecțiune ai vrea să repari, profesioniștii noștri sunt gata oricând să îți asigure cele mai bune servicii.

În sprijinul tău


În fiecare zi, echipa Maurer Residence Constanța lucrează permanent pentru a oferi beneficiile și facilitățile care să îți completeze stilul de viață activă. Cu serviciile noastre post-vânzare economisești bani, dar și timp prețios, pe care să îl petreci împreună cu cei dragi.
 
Dacă vrei să afli mai multe detalii despre cum ne ajutăm comunitatea, biroul nostru se află pe strada Milano, nr 21, între Carrefour și Tomis Plus. Te așteptăm inclusiv dumincă!



Mai multe informații se pot obține și la numărul de telefon 0728 111 777 sau accesând www.maurerconstanta.ro



 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii