Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se contruiește Iany Alexandru Mihai transformă imobilul de un etaj în bloc de trei etaje, la Techirghiol

ro

02 Sep, 2021 00:00 1949 Marime text
  • Agenția pentru Protecția Mediului Constanța și-a dat girul cu privire la modificările pe care urmează să le facă un investitor din Techirghiol
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare actualizate, pentru proiectul imobiliar din orașul Techirghiol, titular fiind Mihai Iany Alexandru.
 
Este vorba de proiectul „Modificare proiect în perioada de valabilitate a A.C. NR. 012/18.02.2021 – din imobil cu destinația turistică P+1 în imobil cu destinație turistică D+P+3E, împrejmuire teren, spații verzi și organizare de  șantier”,  propus a fi amplasat în  orașul Techirghiol, str. 9 Mai, nr. 64, judetul Constanța.
 
Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, str. Unirii, nr.23, judetul Constanța şi la sediul titularului din  orașul Techirghiol, str. 9 Mai, nr. 33, judetul Constanta.
 
Amintim că în data de 28.05.2021 a fost luată Decizia nr.1, în cadrul societății Miany Food Srl. Mihai Iany Alexandru, în calitate de asociat unic în cadrul societății mai sus menționate, a decis schimbarea denumirii societății din Miany Food SRL- D în Miany Food SRL. De asemenea, se închide punctul de lucru din localitatea Techirghiol, județul Constanța. S-a decis și completarea obiectului de activitate cu:
  • 6831- agenții imobiliare și
  • 6832- administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
               
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii