Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Spital de Pediatrie, la Palazu Mare. Proiect de 10 ani, scos de la naftalină

ro

11 Jun, 2021 00:00 3217 Marime text
  • Primăria Constanța a eliberat două Certificate de Urbanism pentru societate Mahmud Impex SRL
  • Arabii doresc ridicarea unui spital de pediatrie, la Palazu Mare
 
Primăria Constanța a eliberat două Certificate de Urbanism pentru societate Mahmud Impex SRL pentru construirea unui spital de pediatrie, în Constanța.
 
Prin CU 2022 și CU 2021 din data de 9 iunie 2021, Mahmud-Impex SRL, prin Chiwihna Abdulrazak a obținut documentul necesar pentru construirea în regim cupliat a unui spital de specialitate pediatrică, amplasare heliport, împrejmuire teren și organizare de șantier. Amplasamentul va fi pe trei parcele din Palazu Mare: VN390/2/2, VN390/2/3 și VN389/6.
 
Proiect de un deceniu
 
În anul 2011, proiectul a fost supus votului consilierilor locali în şedinţa de vineri, 8 iulie. Terenul pe care se va ridica clădirea D+P+4E are 2003,73 mp şi este format din trei parcele. Presa centrală arată că un fost administrator al Mahmud-Impex, Omar Rada Chouihna, era administratorul navei Mahmoud 4, despre care se spunea că ar fi cea cu care a fugit din ţară Omar Hayssam.
 
Despre Mahmud-Impex SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 1994, având sediul social pe bulevardul Tomis, în municipiul Constanța. Asociați în firmă sunt Chwihnie Mahmoud, Ahmad Chwihnie și Abdullah Chouihna.  Administrator sunt Chwihnie Ahmad, Abdulrazak Chwihna și Mahmoud Chwinie. În anul 2020, firma a raportat 36 de salariați, la o cifră de afaceri de 267.126.218 lei, cu un profit de 4.989.084 lei.
 
Ca puncta de lucru, au un sediu la Crucea, în localitatea Gălbiori, un punct la Alexeni, județul Ialomița, un punct pe strada Linia de Centură Dreaptă, localitatea Afumați, județul Ilfov, un alt punct la Crucea, zona microfermă poligon I, iar un alt sediu este tot la Crucea, pe strada Băltăgeștiului.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Mahmud-Impex, cifră de afaceri în scădere, profit în creștere, față de anul de referință anterior (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii