Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Spaniolii de la Dezvoltări Imobiliare Dobrogea SRL ridică un hotel pe malul lacului Siutghiol

ro

08 Jun, 2021 00:00 1921 Marime text
  • O societate controlată de spanioli, cu sediul în Ovidiu, ridică un hotel pe malul lacului Siutghiol, din Mamaia
  • Au obținut Certificatul de Urbanism de la Primăria Constanța
 
Societatea Dezvoltări Imobiliare Dobrogea a obținut de la Primăria Constanța Certificatul de Urbanism pentru o investiție imobiliară.
 
Este vorba de CU 1869 din data de 7 iunie 2021, pentru societatea menționată, privind ridicarea unui imobil P+5-8E cu funcțiunea de apart-hotel și împrejmuire teren, în zona Hotel Metropol, din Mamaia, pe malul Lacului Siutghiol. Documentul este valabil pentr 24 de luni.
 

Despre Dezvoltări Imobiliare Dobrogea SRL
 
Societatea a luat ființă în anul 2007, cu sediul social în Ovidiu, oraș Ovidiu, pe strada Florilor. Asociați în firmă sunt Aglomancha Empresa Constructora SA, cu sediul în Ciudad Real, Spania, Construcciones Y Viales Manchegos SL, cu sediul în Ciudad Real, Spania, Ruiz Hernan Central de Gestion SL, cu sediul în Ciudad Real, Spania, toți trei având 25% din capitalul social, cât și Inmolabor Gabiente de Gestion SL, cu o cotă parte de 20% și Gheorghe Dumitru, asociat cu 5%. Administratori sunt Cendrero Garcia Francisco și Ruiz Sanchez Emilio. În anul 2019, firma a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri de 0 lei, cu o pierdere de 8.962 lei.
 
Conform Confidas.ro, Gheorghe Dumitru este acționar la Dumitru Ion Gheorghe Persoană Fizică Autorizată și la Dumitru Real Dăeni SRL. Cendrero Garcia Francisco este împuternicit la surcursala Aglomancha Empresa Constructora SA Ciudad Real Surcursala București.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii