Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:46 08 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Pe bulevardul Mamaia va fi ridicat un nou imobil. Investitor este omul de afaceri Constantin Nicioală

ro

12 Feb, 2021 00:00 2780 Marime text
  • Afaceristul Constantin Nicioală a obținut un document important de la primărie
  • El urmează să elaboreze PUD pentru o investiție imobiliară pe bulevardul Mamaia
  • Terenul a mai fost vizat de o investiție, care nu s-a concretizat
  • De altfel, societatea D&D Imobil Construct SRL a mai încercat să ridice un imobil de șase etaje pe același teren, în 2016

D&D Imobil Construct SRL merge mai departe cu demersurile pentru ridicarea unui bloc pe bulevardul Mamaia, colt cu strada 23 August, din municipiu. Terenul se află în apropiere de IPJ Constanța, mai jos de cunoscutul restaurant Scoica.

Este vorba de investiția imobiliară a societății D&D Imobil Construct SRL prin Constantin Nicioală, pe bulevardul Mamaia 151-153, colț cu strada 23 August. Omul de afaceri a primit de la Primăria Constanța Certificatul de Urbanism nr. 580 din data de 11 februarie 2021, pentru investiția propusă la adresa menționată. Este necesară pentru elaborare Plan Urbanistic în Detaliu pentru construire imobil locuințe colective cu spații comerciale la parter, conform PUZ aprobat prin HCL nr. 189/06.09.2010. În secțiunea „Documente” puteți consulta conținutul hotărârii de Consiliu Local, prin care este reglementat Planul Urbanistic Zonal pentru zona viitoarei investiții.

Valabilitatea documentului eliberat de municipalitate este de 12 luni. Desigur, nu este o noutate dorința investitorului de a ridica un imobil pe terenul respectiv.

Amintim că în anul 2016 au avut loc două consultări publice pentru ridicarea unui bloc de șase etaje de către D&D Imobil Construct pe bulevardul Mamaia. Nu a fost concretizată investiția.
 

D&D Imobil Construct SRL, în datele Registrului Comerțului

Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, societatea a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în județul Tulcea, sat Baia, pe strada Republicii. Capitalul social este de 600 lei. Asociat unic și administrator este Constantin Nicioală, iar firma are ca activitate principală, conform codului CAEN, „Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase”.

În anul 2018, firma avea 0 salariați, la o cifră de afaceri de 45.305.192 lei, cu un profit de 457.837 lei. În anul 2019, societatea a raportat 13 salariați, la o cifră de afaceri de 22.195.796 lei, iar profitul a fost de 52.860 lei.


Citește și

A doua consultare publică asupra blocului de şase etaje pe care vrea să-l ridice D&D Imobil Construct pe bulevardul Mamaia


Cum pot influenţa constănţenii construcţia unui bloc de şase etaje pe bulevardul Mamaia

Bloc de şase etaje pe bulevardul Mamaia, realizat de D&D Imobil Construct SRL

Ti-a placut articolul?

Comentarii