Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:21 27 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Omul de afaceri Ion-Eugen Stănescu vrea să ridice un bloc de șase etaje în zona Hotelului Scandinavia, din Mamaia

ro

26 Aug, 2021 00:00 882 Marime text
  • Primăria Constanța a emis un certificat de urbanism pentru firma Elox Cons SRL
  • Este vorba de un bloc de șase etaje pe care firma dorește să îl difice în zona Hotelului Scandinavia
 
Primăria Constanța a emis un certificat de urbanism pentru firma Elox Cons SRL, care dorește o investiție imobiliară în stațiunea Mamaia.
 
Astfel, prin CU 2479 din data de 25 august 2021, societatea Elox Cons SRL dorește o investiție în stațiunea Mamaia, zona Hotel Scandinavia, Lot 2+3-Lot1+2, localitatea Constanța pentru „Construire imobil D+P+5-6E retras cu funcțiunea de locuințe colective, organizare de șantier”. Documentul are o valabilitate de 24 de luni.
 
Amintim că societatea a mai obținut Certificatul de Urbanism cu numărul 1876 din data de 7 iunie 2021, pentru construirea unui imobil D+P+5E-locuințe colective și organizare de șantier, în zona Hotelului Scandinavia.
 
Despre Elox Cons SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2021, cu sediul social în municipiul Constanța, pe strada Ștefan cel Mare. Capitalul social este de 10.000 de lei, iar asociat unic este Elox SRL. Administrator este Ion-Eugen Stănescu. Activitatea principală a a societății este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.
 

Elox SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 1994, având sediul social tot pe strada Ștefan cel Mare. Asociați în firmă sunt Ion Eugen Stănescu, cu 66% și Alda Marian Stănescu, cu 34%. Ion Eugen Stănescu este administratorul.

 
Potrivit Confidas.ro, pe Ion Eugen Stănescu îl regăsim în societățile Austral Beach SRL, cu 95%, în Club Crush SRL, unde este asociat cu 55% și administrator, în această firmă fiind asociat, la un moment dat, cu fostul administrator al județului Constanța, Mirela Matichescu. Mai este asociat la Ecomed Center SRL, asociat la Euro Pipe Construction SRL, asociat și administrator la Event Club Crush SRL, asociat la Naval Construction Oversea SRL, asociat la Pipe Marine Fabricators Co SRL și la Seaway International Co SRL. Pe Alda Marina Stănescu o regăsim în societățile Ecomed Center SRL și Seaway International Co SRL.

 
Compania Elox S.R.L. a încheiat 7 contracte de achiziții publice in valoare totală de 9.652 lei.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Omul de afaceri Ion-Eugen Stănescu ridică un bloc de cinci etaje în Mamaia

Ti-a placut articolul?

Comentarii