Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește O firmă din Buzău ridică un bloc în Mamaia. Cine sunt investitorii

ro

12 Nov, 2021 00:00 1677 Marime text
  • Primăria Constanța a eliberat autorizația de construire pentru societatea Sun Mamaia Invest SRL
  • Sun Mamaia Invest SRL a fost înființată în anul 2009, cu sediul social în municipiul Buzău
 
Primăria Constanța a eliberat autorizația de construire pentru societatea Sun Mamaia Invest SRL, prin Stanciu Gabriel, pentru ridicarea unui bloc de cinci etaje.
 
Este vorba de AC 924 din 11.11.2021, pentru societatea menționată, care va ridica un imobil P+4E-5E retras cu funcțiunea de locuințe colective, amenajare parcare și împrejmuire teren. Documentul este valabil 12 luni.
 
Despre Sun Mamaia Invest SRL
 
Sun Mamaia Invest SRL a fost înființată în anul 2009, cu sediul social în municipiul Buzău, pe strada Căptian Aviaton Mircea T. Bădulescu. Asociat unic în firmă este Manole V. Gheorghe, iar administrator sunt Manole V Gheorghe și Stanciu Gabriel. În 2020, firma a raportat 1 salariat, la o cifră de afaceri de 60.000 lei, cu un profit de 51.681 lei. Societatea are puncte de lucru pe strada Mamaia nr. 465 A și la nr. 465.
 
Conform Confidas.ro, Manole V Gheorghe este asociat și în firmele Consolid TCSB SRL, Cudalbi Eolian SRl, Eximprod Grup SA, GP Land SRL, Pechea Eolian SRL, Rediu Eolian SRL, Smartgaz SGB SRL și Suhurului Eolian SRL. Gabriel Stanciu mai este administrator al firmelor Gaz Comprim GCB SRL și Prakt Invest SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și

Bloc de 15 etaje, pe aleea Lamia, din Mamaia. Investitorul a primit autorizația de construire

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii