Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:10 29 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește O firmă controlată parțial de un cetățean german ridică un bloc la Năvodari

ro

12 Jun, 2021 00:00 835 Marime text
  • Gerro Advence SRL ridică un bloc de 4 etaje la Năvodari
  • Firma e controlată de Cristel Duciu și Gwosc Christopher Manuel, cetățean neamț
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul societății Gerro Advence SRL, pentru investiția imobiliară din Năvodari, județul Constanța.
 
APM Constanța a decis că „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil locuințe colective D+P+4E+Sp Tehnice cu spațiu comercial la parter, parcări la demisol și împrejmuire teren” amplasat în oraș Năvodari, str. Vacanței, FN, județul Constanța, titular fiind Gerro Advence SRL.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 21.06.2021.
  

Despre Gerro Advence SRL


 
Societatea a fost fondată în anul 2020, cu sediul social în municipiul Constanța, pe strada Soveja. Asociați în firmă sunt Cristel Duciu și Gwosc Christopher Manuel, ambii cu o cotă parte de 50%. Cristel Duciu este și administratorul firmei. În anul 2020, firma a raportat 0 salariați și o cifră de afaceri 0, pierderea fiind de 11.541 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii