Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Medicul constănțean Costel Magdalen Nicolescu își continuă lucrările la blocul de 10 etaje din Mamaia

ro

29 Jan, 2022 00:00 2929 Marime text
  • Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul  Constanța
  • Firma a fost înființată în anul 2007, cu sediul social pe strada Constantin Bobescu
 
Cladect Construct SRL, deținută de un medic, continuă demersurile pe piața imobiliară de la malul mării.
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra menținerii valabilității Deciziei etapei de incadrare nr. 230/18.06.2021 pentru proiectul: „Construire imobil s+p+10e+spatii tehnice, locuințe sezoniere și spații comerciale la parter, împrejmuire teren, racorduri utilități și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în jud. Constanța, oraș Năvodari, zona Mamaia Nord, b-dul Mamaia Nord, lot 1.
             
Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul  Constanta, str. Unirii, nr.23, judetul Constanta şi la sediul titularului din jud. Constanta, mun. Constanta, str. Mihai Viteazu nr. 97, cam. 1, în zilele de luni - vineri, între orele 9-16, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmct.anpm.ro.
 
Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul  Agentia pentru Protectia Mediului  Constanta din municipiul  Constanta, str. Unirii, nr.23, judetul Constanta, până la data de 03.02.2022.
 
 

Imobil de 12 etaje

 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul imobiliar al societății Cladect Construct SRL, care dorește edificarea unui imobil de 12 etaje în Mamaia Nord.

 
„Nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” este decizia instituției în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil S+P+12E+spații tehnice, spații comerciale la parter, locuințe sezoniere, apart-hotel”,  propus a fi amplasat în oraș Năvodari, zona Mamaia Nord, b-dul Mamaia Nord, lot 1, nr. cadastral /CF 116560,  județul Constanta.

 
Proiectul are ca titular pe Bacula Iancu și Bacula Elena pentru Cladect Construct  S.R.L. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

   

Imobilul din Cartierul Compozitorilor


La începutul anului 2018, Cladect Construct SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului acord de mediu pentru proiectul „Modificare proiect autorizat conform A.C. nr. 152 din 21.02.2017 «Construire imobil S+P+3E+M - locuinţe colective şi împrejmuire teren» prin supraetajare în limita a 20% din suprafaţa desfăşurată şi amenajari interioare“, investiţie realizată pe strada Constantin Bobescu nr. 11 (fosta Parcela A703/5, lot 3+lot 4).

Pe terenul situat pe strada Constantin Bobescu nr. 11 se dorea supraetajarea în limita a 20% din suprafaţa desfăşurată a imobilului S+P+3E+M, modificare aprobată prin autorizaţia de construire nr. 152 din 21.02.2017 - Construire imobil S+P+3E+M - locuinţe colective şi împrejmuire teren. Imobilul este în proprietatea firmei SC Cladect Construct SRL.

 

Despre Cladect Construct SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2007, cu sediul social pe strada Constantin Bobescu, din municipiul Constanța. Capitalul social este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei. Asociat unic este Costel Magdalen Nicolescu. El este și administrator al societății care se ocupă de „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.

Pe anul 2019, firma a raportat 15 salariați, la o cifră de afaceri de 11.472.994 lei, cu un profit de 3.370.859 lei.

Costel Magdalen Nicolescu deține și un PFA pentru cabinetul medical individual.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Medicul constănțean care ridică un bloc de 12 etaje în Mamaia a primit acordul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța
https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/imobiliare/ce-se-construieste-medicul-constantean-care-ridica-un-bloc-de-12-etaje-in-mamaia-a-primit-acordul-agentiei-pentru-protectia-mediului-constanta-748996.html
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii